O Bαρεμένος βράβευσε… τη δημοσιογράφο που εκνεύρισε τον Τσίπρα στη ΔΕΘ

Παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ στο μέγαρο της Παλαιάς Βουλής η 33η απονομή των δημοσιογραφικών βραβείων του Ιδρύματος Προαγωγής Δημοσιογραφίας Αθανασίου Μπότση.

Χρόνια στο δημογραφικό κουρμπέτι, αλλά βουλευτής πλέον, ο Γιώργος Βαρεμένος δεν θα μπορούσε να λείπει από τις απονομές. Και μάλλον με τη διπλή του ιδιότητα ήταν το ιδανικότερο πρόσωπο για να απονείμει τα βραβεία του κοινοβουλευτικού ρεπορτάζ στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες. Έλα όμως που στους βραβευθέντες αυτής της κατηγορίας ήταν η Ευαγγελία Τσικρίκα του Alpha, η οποία είχε καταφέρει να εκνευρίσει με την ερώτησή της (βίντεο) τον Πρωθυπουργό στη συνέντευξη Τύπου… Ήταν εκείνη ταραγμένη περίοδος, που μόλις είχε ολοκληρωθεί ο διαγωνισμός για τις τέσσερις τηλεοπτικές άδειες. Από τότε μέχρι τώρα όμως κύλησε πολύ νερό στο αυλάκι… Ο διαγωνισμός για τα κανάλια ακυρώθηκε, ο νόμος Παππά κρίθηκε αντισυνταγματικός και σε κανένα κανάλι δεν έπεσε “μάυρο”… Κάπως έτσι φτάσαμε και στη χθεσινή απονομή της Ευαγγελίας Τσικρίκας από τον Γ. Βαρεμένο.

Για την ιστορία η Ευαγγελία Τσικρίκα τιμήθηκε με το Βραβείο “Χρήστος Πασαλάρης” «για την αντικειμενική κάλυψη των εργασιών της Βουλής και την επιτυχή προβολή και ανάλυση θεμάτων της κοινοβουλευτικής δραστηριότητας στον Alpha TV».