Πήρε το… καπελάκι του κι έφυγε από τον ΣΥΡΙΖΑ ο Στ. Καμμένος

Τα “βρόντηξε” ο Στ. Καμμένος από τον ΣΥΡΙΖΑ! Μια επιλογή που προφανώς συναρτάται με την δυσαρέσκειά του για την αποπομπή του από τη θέση μέλους του ΔΣ του Νοσοκομείου Αγρινίου.

Ως γνήσιος αριστερός ο Στ. Καμμένος, επειδή δεν “πέρασε” η κυβερνητική απόφαση για την αποπόμπή του από τα κομματικά όργανα, παραιτήθηκε. Η αλήθεια βέβαια είναι πως κανείς δεν θυμάται αν η επιλογή του για το ΔΣ του Νοσοκομείου έχει “περάσει” από τα κομματικά όργανα… Ίσως όμως να έχει μικρή σημασία αυτό…

Σημασία έχει πως ακόμη ένα σημαντικό (διακομματικό) μέρος της κοινωνίας πιστεύει πως η στελέχωση της κρατικής μηχανής πρέπει να γίνεται μέσα από το κόμμα, το εκάστοτε κυβερνών κόμμα. Συναντώντας βέβαια τέτοιες απόψεις καταλαβαίνει εύκολα ο καθένας πως το πρόβλημα της χώρας δεν είναι οικονομικό, αλλά πρόβλημα πολιτικής και αξιακής και εν γένει πνευματικής παρακμής. Από μόνη της η ύπαρξη τέτοιων απόψεων επτά χρόνια μετά τη χρεοκοπία της χώρας, σημαίνει ότι η χώρα δύσκολα θα βγεί από τον κυκεώνα. Μνημόνια μέχρι να σβήσει ο ήλιος!