Διακομματικές παρουσίες για το νέο βιβλίο του Π. Σόμπολου

Το νέο του βιβλίο παρουσίασε, σήμερα, ο «πρύτανης» του αστυνομικού ρεπορτάζ, Πάνος Σόμπολος. Είναι το τρίο, κατά σειρά, βιβλίο του δημοσιογράφου και έχει τίτλο «Οι αστέρες του εγκληματικού Πανθέου όπως τους έζησα». Πρόκειται για το τρίτο βιβλίο του παλαίμαχου δημοσιογράφου και πρώην προέδρου της ΕΣΗΕΑ, σχετικά με μεγάλες υποθέσεις που απασχόλησαν το αστυνομικό ρεπορτάζ.

Παρουσία δημοσιογράφων, πολιτικών από τη Ν.Δ., από τη Δημοκρατική Συμπαράταξη και από τον ΣΥΡΙΖΑ, αστυνομικών και απλών πολιτών πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του βιβλίου του Πάνου Σόμπολου, στην οποία παρευρέθηκαν βουλευτές από τη Ν.Δ., από τη Δημοκρατική Συμπαράταξη και από τον ΣΥΡΙΖΑ, μεταξύ των οποίων η Ντόρα Μπακογιάννη, ο Βασίλης Κικίλιας, ο Κώστας Καραγκούνης, η Σοφία Βούλτεψη, ο Πάνος Παναγιωτόπουλος, ο Ανδρέας Λοβέρδος και ο Νίκος Φίλης.

«Στην δημοσιογραφική μου πορεία βρέθηκα με δημοσιογράφους, με αστυνομικούς, με πυροσβέστες και με εγκληματίες. Με αυτούς έζησα και πορεύτηκα. Έγραψα αυτό το βιβλίο όχι για να ηρωοποιήσω τους δεκάδες πρωταγωνιστές που περιλαμβάνονται μέσα στις σελίδες του, ούτε όμως και να τους κατακεραυνώσω. Δεν είναι δουλειά του δημοσιογράφου να καταδικάζει ή να αθωώνει. Δουλειά μας είναι να παρουσιάζουμε τα πραγματικά γεγονότα», δήλωσε ο κ. Πάνος Σόμπολος στην ομιλία του.