Με επιτυχία η σύσκεψη του ΓΟΕΒ Αχελώου

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 04/09/2017 η σύσκεψη του ΓΟΕΒ Αχελώου. Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο αντιπρόεδρος της βουλής Γ. Βαρεμένος Γεώργιος και η βουλευτής Μ. Τριανταφυλλου, καθώς και οι πρόεδροι των ΤΟΕΒ Πεδ. Μεσολογγίου, Νεοχωριίου, Ευηνοχωρίου, Λεσινίου, Φυτειών, Λυσιμαχίας, Πεδ. Αγρινίου, Παραβόλας και Παναιτωλίου.

Τέθηκαν για άλλη μια φορά τα χρονίζοντα προβλήματα της παλαιότητας των έργων, της δυνατότητας είσπραξης από τους ΤΟΕΒ των εισφορών από τους παραγωγούς, τις μεγάλες οφειλές των ΟΕΒ στη ΔΕΗ και στο ΙΚΑ , την ένταξη των έργων στο παα, της τιμολόγησης του αρδευτικού νερού, την ενεργειακή αυτονόμηση των ΟΕΒ με κατασκευή ΑΠΕ, την αποστράγγιση.
Από πλευράς των βουλευτών καταγράφηκαν τα προβλήματα και τα θέματα των ΟΕΒ με σκοπό στο προσεχές να τεθούν άμεσα στους αρμοδίους υπουργούς και να δοθούν λύσεις. Από πλευράς του ΓΟΕΒ Αχελώου ευχαριστούμε τους βουλευτές και τους ΤΟΕΒ για την παρουσία και την εποικοδομητική συζήτηση και αναμένουμε απαντήσεις – λύσεις στα προβλήματα των εγγειοβελτιωτικών έργων της Αιτωλοακαρνανίας.