Ο διοικητής αντιμίλησε, αλλά η “Διαύγεια” μίλησε…

Κύριο θέμα της συνέντευξης Tύπου που παραχώρησε προχθές ο διοικητής του νοσοκομείου Αγρινίου ήταν οι καταγγελίες για θανάτους ασθενώς στο νοοσοκομείο από ιατρική αμέλεια. Ωστόσο ο Δ. Μιχάλης στο πρόλογό του με ένα ιδαίτερα υπαινικτικό τρόπο αναφέρθηκε στα δημοσιεύματα του ΑγρίνιοCulture.gr σχετικά με την ανακαίνιση του γραφείου του που κόστισε που κόστισε ποσό της τάξης των 10.000 ευρώ καθώς και την τοποθέτηση στεγάστρου αποκλειστικά για τα αυτοκίνητα του διοικητή και των διευθυντών του Νοσοκομείου Αγρινίου που κόστισε περί τις 5.000 ευρώ.

ΜιχάληςΘα περίμενε βεβαίως ο καθένας από τον Δ. Μιχάλη να ακούσει το mea culpa… Ωστόσο εκείνος επέλεξε μετά το κοινό αίσθημα να προκαλέσει και την κοινή λογική. Σε μια αποστροφή του λόγου του ανέφερε επί λέξει: “Υπάρχουν και άλλα θέματα που έχουν συζητηθεί, περί στεγάστρων και αγνοείται το γεγονός ότι είναι δωρεά το στέγαστρο, περί γραφείων που έχει μεγεθυνθεί με πλαστά νούμερα. Αλλά δεν θα ασχοληθώ με αυτό, αν κάποιος θέλει να θέσει ερωτήσεις στο τέλος ευχαρίστως να απαντήσω”.

Το ΑγρίνιοCulture.gr φυσικά δεν έχει να ρωτήσει κάτι τον κύριο διοικητή! Αφού μας είπε ουσιαστικά ότι οι αναρτημένες αποφάσεις στη “Διαύγεια” για την ανακαίνιση που έκανε στο γραφείο του με χρήματα των πολιτών είναι πλαστές…. η όποια συζήτηση περιττεύει… Προφανώς ο Δ. Μιχάλης βρίσκεται σε αφάνταστα δύσκολη θέση για να επιχειρεί να διαψεύσει πράγματα που δεν διαψεύδονται! Βέβαιως δεν μας διευκρίνισε τις αποφάσεις, τις αναρτημένες στη “Διαύγεια”, αν τις πλαστογραφήσαμε εμείς… αν τις πλαστογράφησε κάποιος υπάλληλος του νοσοκομείου… ή μήπως υπήρξε δολιοφθορά -όπως με το μαγνητικό τομογράφο που δεν λειτουργεί- από το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης…;;;

Η δωρεά 5.000 ευρώ κρίθηκε σκόπιμο να γίνει στέγαστρο για τα αυτοκίνητα των διοικούντων
νοσοκομείο ΑγρινίουΌσον αφορά τα περί δωρεάς για το στέγαστρο των αυτοκινήτων του διοικητή και των διευθυντών του Νοσοκομείο, θα πρέπει να συμπληρώσουμε το προήγουμενο ρεπορτάζ μας και να πούμε ότι πράγματι πρόκειται για δωρεά, η οποία όμως δεν αφορούσε το στέγαστρο αυτό καθεαυτό, αλλά το ποσό των 5.000 €. Συγκεκριμένη σύμφωνα με την… “πλαστογραφημένη” Διαύγεια το Νοσοκομείο ανανέωσε τη σύμβαση που είχε με τραπεζικό ίδρυμα για την ταμειακή του διαχείριση και η τράπεζα προχώρησε στη χορηγία ποσού 5.000€ για την κάλυψη αναγκών του νοσοκομείου. Οι ανάγκες όμως αυτές καθορίστηκαν από το Νοσοκομείο, η διοίκηση του οποίου έκρινε ότι έλειπε ένα στέγαστρο για τα αυτοκίνητα των διοικούντων του… Αυτό από μόνο του τα λέει όλα!!!

Κοινοποιούμε βεβαίως την απόφαση αυτή καθώς και όλες τις αποφάσεις των προηγούμενων ρεπορτάζ μας για να τις δουν αυτοί που στην ουσία πληρώνουν, αυτοί στους οποίους θα έπρεπε να λογοδοτεί κάθε δημόσιος λειτουργός.