Καλή χρονιά

* Καλή χρονιά, χαρούμενο το 2018 κλπ κλπ.

* Θα ξεκινήσω με τον αγαπημένο μου. Τον αντιπρόεδρο της ΝΔ. Ο Άδωνις λοιπόν συμφωνεί με το ακροδεξιό παραλήρημα του ραββίνου Μορτνεκάι Φρηζή, (δες εδώ) που απειλούσε, σε βίντεο που ανέβασε στο youtube, με “μια σφαίρα στο κεφάλι όπως στο στόλο Ελευθερίας” και με “φακελώματα” στα “αναρχοκουμούνια του Ρουβίκωνα”.

* Ο Άδωνις σαν γνήσιος λαϊκοφιλελεύθερος, όπου καταδικάζει την βία από όπου κι αν προέρχεται, φαντάζομαι καταδικάζει και τη σύλληψη της 16χρονης Παλαιστίνιας, Άχεντ Ταμίμι, η οποία συνελήφθη από τις Ισραηλινές δυνάμεις, επειδή τόλμησε να υπερασπιστεί το δίκιο της…

* Από την άλλη έχουμε τον Πολάκη που τα χώνει στον Αμβρόσιο για άλλο ένα παραλήρημα του Δέσποτα. Εδώ συμβαίνουν 2 πραγματάκια. 1ον όταν μιλάμε για Ιεράρχη της εκκλησίας ή γενικά εκπρόσωπό της, τα λόγια μίσους και εμπάθειας είναι αν μη τι άλλο παράλογα. Μας πειράζει στα αλήθεια αν ο Τσίπρας είναι άθεος; Και γιατί τόσο μένος στον ΣΥΡΙΖΑ, από την εκκλησία; Τώρα θυμήθηκε να ασχοληθεί με την πολιτική; Πριν με ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, όταν υπέγραφαν μνημόνια και ξεπουλούσαν την χώρα, τότε όλα ήταν καλά; Το 2ο που συμβαίνει είναι ότι με δηλώσεις σαν κι αυτές του Αμβρόσιου (δες εδώ) δίνεται άλλοθι στην Κυβέρνηση να επιτίθεται στην εκκλησία και να ανεβάζει έτσι το “αριστερό” φρόνημα κάτι ψευτοαριστερών σαν τον Πολάκη.

* Επίσης νέες επιβαρύνσεις (αυξήσεις έως 38% στις εισφορές των επαγγελματιών- Χαράτσι 26,95% στις αποδείξεις δαπανών) επιφυλάσσει το 2018 για περίπου 1,5 εκατ. ελεύθερους επαγγελματίες, αυτοαπασχολούμενους και αγρότες ενώ με ασφαλιστικό χαράτσι επιβαρύνεται από φέτος και η περιστασιακή απασχόληση με αποδείξεις δαπάνης.

* Επίσης το 2018 θα πραγματοποιηθούν και οι πλειστηριασμοί μπας και ξεβρωμίσει ο τόπος από τους τσαμπατζήδες επιτέλους…

Καλή χρονιά είπαμε; Δεν είπαμε. Καλή χρονιά

Γ.Κ.