Ετοιμος για το ματς με την ΑΕΚ είναι ο Παναιτωλικός, με τον Μάκη Χάβο να αφήνει τον Βαγγέλη Μόρα εκτός για αγωνιστικούς λόγους.
«Καμπανάκι» σε Βαγγέλη Μόρα από τον Μάκη Χάβο, μετά τις τελευταίες του εμφανίσεις. Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός έκανε κάποια λαθάκια στα τελευταία ματς και έτσι ο τεχνικός των «καναρινιών» τον άφησε εκτός αποστολή για το ματς με την ΑΕΚ (6/1, 19:30). Δεν αποκλείεται αυτή η είδηση να αποτελεί και προάγγελο εξελίξεων. Κανονικά στα πλάνα για το ματς με την Ένωση είναι ο Ντίας που ξεπέρασε το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε το τελευταίο διάστημα, ενώ εκτός παραμείνει ο Μπράβο.
Οι 18 παίκτες της αποστολής είναι οι: Τσέναμο, Ροντρίγκες, Μάζουρεκ, Ρόσα, Κλέσιο, Ντίας, Μπεχαράνο, Πάουλο, Τσοκάνης, Ρότσα, Μαρινάκης, Μύγας, Παρράς, Χαντάκιας, Μιχάι, Λόπες, Μοράρ, Κυριακίδης.


![Παναιτωλικός: Παρουσιάστηκαν τα επετειακά γραμματόσημα [video]](https://www.agrinioculture.gr/wp-content/uploads/2026/04/grammatosima-218x150.jpg)



