Βρέθηκε νεκρή η 44χρονη από την Κατοχή που είχε εξαφανιστεί – Ενδείξεις εγκλήματος(;)

Τραγική κατάληξη είχαν οι έρευνες αναζήτησης της 44χρονης μητέρας τριών παιδιών, η οποία είχε χαθεί απο το απόγευμα του Σαββάτου. Σύμφωνα με πληροφορίες, η άτυχη γυναίκα βρέθηκε νεκρή στην ευρύτερη περιοχή του Θέρμου. Η άτυχη 44χρονη μητέρα, βρέθηκε νεκρή με εγκαύματα στο σώμα της. Συγκεκριμένα άνδρες της Πυροσβεστικής βρήκαν τη γυναίκα νεκρή μέσα στο αυτοκίνητο της, στο πίσω κάθισμα, στην παραλία Φωτμού, στο Πετροχώρι του Θέρμου, φέροντας εγκαύματα καθώς το αυτοκίνητό της είχε πάρει φωτιά.

Από τα έως τώρα στοιχεία φαίνεται πως υπάρχουν ενδείξεις που παραπέμπουν σε έγκλημα και η Αστυνομία που εξετάζει την υπόθεση ερευνά κάθε δεδομένο στα πλαίσια της προανάκρισης. Η σορός της άτυχης γυναίκας θα υποβληθεί σε ιατροδικαστική εξέταση.

Από το πρωί, στις έρευνες για την 44χρονη συμμετείχαν και άνδρες της ΕΜΑΚ Πάτρας, με τη συνδρομή του ειδικά εκπαιδευμένου σκύλου. Ενώ τις τελευταίες ώρες οι έρευνες για την ανεύρεση της 44χρονης είχαν επικεντρωθεί στο Αγρίνιο και την ευρύτερη περιοχή, μιας και για τελευταία φορά στην περιοχή εξέπεμψε σήμα από το κινητό της.