Ανήλικη στο Αγρίνιο κατήγγειλε τον πατέρας της για κακοποίηση

Σοκ προκαλεί η καταγγελία ενός 12χρονου κοριτσιού ότι ο πατέρας της την κακοποιούσε κατ εξακολούθηση. Η ανήλικη επισκέφθηκε το «Χαμόγελο του Παιδιού» στα Καλύβια Αγρινίου, καταγγέλλοντας ότι ο 42χρονος πατέρας της, άσκησε σε βάρος της σωματική βία.Οι υπεύθυνοι του Οργανισμού ενημέρωσαν άμεσα την Αστυνομία, η οποία προχώρησε στη σύλληψη του πατέρα, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για ενδοοικογενειακή βία.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» στη σελίδα του στο facebook αναφέρει τα εξής:
«12χρονο κορίτσι χτύπησε την πόρτα του «Χαμόγελου» στο Αγρίνιο (Καλύβια) καταγγέλλοντας τον ίδιο τον πατέρα της για την κακοποίησή της:
Ένα 12χρονο κορίτσι χτύπησε το απόγευμα της Δευτέρας 29 Ιανουαρίου την πόρτα του Σπιτιού Ημερήσιας Φροντίδας που λειτουργεί «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στο Αγρίνιο (Καλύβια) για να ζητήσει βοήθεια και προστασία. Η κοινωνική λειτουργός του Οργανισμού άκουσε το νεαρό κορίτσι να εξιστορεί την καθημερινότητά της και να της αποκαλύπτει πως δέχεται, εδώ και καιρό, κακοποίηση από τον ίδιο της τον πατέρα.
Άμεσα ενημερώθηκε το Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής προκειμένου να παραλάβουν την 12χρονη και να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες. Αντίστοιχα ενημερώθηκε και η Εισαγγελία Ανηλίκων η οποία και διέταξε να μεταφερθεί η ανήλικη σε ασφαλές οικογενειακό της περιβάλλον. Την υπόθεση έχουν αναλάβει οι αστυνομικές αρχές».