Στις φυλακές Αγίου Στεφάνου και Θήβας για τις κλοπές στη Ναύπακτο

Έβαζαν ανήλικους να κλέβουν για πάρτη τους
Προφυλακιστέα κρίθηκαν μετά την απολογία τους στον Ανακριτή Μεσολογγίου, τα τέσσερα φερόμενα μέλη της σπείρας που είχαν συλληφθεί για διάπραξη είκοσι πέντε κλοπών στη Ναυπακτία. Πρόκειται για δυο Έλληνες, ηλικίας 40 και 26 ετών,οι οποίοι σύμφωνα με την αστυνομία, επέλεγαν τους στόχους και έβαζαν δυο ανηλίκους 14 και 11 ετών, να διαπράττουν κλοπές και για δυο υπεύθυνους ενεχυροδανειστηρίων (άνδρας – γυναίκα), ηλικίας 50 και 45 ετών αντίστοιχα. Οι δύο τελευταίοι συνελήφθησαν στην Πάτρα.

Η γυναίκα θα κρατηθεί στις φυλακές Θήβας και οι άνδρες στις φυλακές Αγίου Στεφάνου Πάτρας.Οι έρευνες των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Ναυπακτίας συνεχίζονται και παρακαλούνται οι πολίτες, οι οποίοι έχουν πέσει θύματα κλοπής, να επικοινωνούν στον τηλεφωνικό αριθμό 26340 – 27258. Στο Α.Τ Ναυπάκτου υπάρχουν αντικείμενα, προϊόντα κλοπής, που εντοπίστηκαν σε ενεχυροδανειστήρια και περιμένουν τους κατόχους τους μετά τη σχετική ταυτοποίηση.

Όπως έχει ανακοινώσει η αστυνομία, “συνελήφθησαν την 1η Μαρτίου το απόγευμα στην Ναύπακτο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ναυπακτίας, δυο ημεδαποί άνδρες, ηλικίας 40 και 26 ετών, καθώς και δυο ημεδαπά αγόρια, ηλικίας 14 και 11 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία, για διάπραξη διακεκριμένων κλοπών”. Λίγες μέρες μετά συνελήφθησαν στην Πάτρα υπεύθυνοι ενεχυροδανειστηρίων, ένας 50χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αρμενίας και μια 45χρονη ημεδαπή, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε, κακουργηματικού χαρακτήρα, δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος, της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματική ενέργεια και της παράνομης οπλοκατοχής.