Εικαστική έκθεση με τίτλο “Διασταυρώσεις” στη Δημοτική Αγορά Αγρινίου

Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Αγρινίου διοργανώνει την έκθεση “Διασταυρώσεις” από την ομάδα ARTPUZZLEgroup την Τετάρτη 6 Ιουνίου στις 7:30 μ.μ.

Η έκθεση παρουσιάζεται στoν πολυχώρο της Παλαιάς Δημοτικής Αγοράς Αγρινίου (πλατεία Δημάδη) και περιλαμβάνει έργα από σημαντικούς σύγχρονους Έλληνες δημιουργούς (ζωγράφους, χαράκτες και γλύπτες): Αργυρή Αγκαβανάκη, Αχιλλέας Αϊβάζογλου, Νικολέττα Αντωνοπούλου, Ξένια Αραπάκη, Ελένη Δαβιλά, Παντελής Ζωγράφος, Αντιγόνη Καβαθά, Βίκυ Κανταρτζή, Αναστασία Κωνσταντάκου, Χάρης Λαλές, Σμαράγδα Μενδρινού, Λιάνα Μερτζάνη, Ευάγγελος Παπαγιάννης και Κωστής Παπαδόπουλος.

Το ARTPUZZLE group δημιουργήθηκε από απόφοιτους της Σχολής Καλών Τεχνών, μαθητές των Μόραλη, Τέτση, Μαυροϊδη, Κοκκινίδη, Καλαμάρα, Γραμματόπουλου και άλλων καταξιωμένων εικαστικών. Ως η επόμενη γενιά αυτών των μεγάλων καλλιτεχνών και έχοντας διανύσει ο καθένας τους τη δική του προσωπική πορεία στο χώρο της τέχνης, με αρκετές διεθνείς διακρίσεις, αποφάσισαν να συνενωθούν σε μια κοινή προσπάθεια να ταξιδέψουν τα έργα τους σε όλη την Ελλάδα. Με αυτό τον τρόπο η ομάδα ArtPuzzle, θεωρώντας επιτακτική την ανάγκη να δημιουργηθούν εστίες φιλοξενίας της σύγχρονης νεοελληνικής εικαστικής δημιουργίας στην περιφέρεια, φιλοδοξεί να συνδέσει ιστορικά και καλλιτεχνικά το παρελθόν με το παρόν και να φέρει σε επαφή το ελληνικό κοινό με τη σύγχρονη ελληνική τέχνη, εκθέτοντας σε επιλεγμένα πολιτιστικά κέντρα των δήμων της περιφέρειας, που θα αγκαλιάσουν και θα προωθήσουν αυτή την προσπάθεια.

Η έκθεση θα διαρκέσει έως τις 30 Ιουνίου2018.
Ώρες επισκέψεων: Τρίτη – Σάββατο 10:00-13:30 & 18:00-20:30, Κυριακή 11:00-13:30, Δευτέρα και αργίες κλειστά.

View post on imgur.com