Γυρολόγος

Ψαριανός Νο2 ή μάλλον Νο 305 (αλλά με αντίθετη διαδρομή) φαίνεται να είναι ο βουλευτής του Ποταμιού Σπύρος Δανέλλης, αφού οι φήμες τον θέλουν να πηγαίνει στον ΣΥΡΙΖΑ τώρα που οι βουλευτές της συγκυβέρνησης έπεσαν στους 152 βουλευτές.

O κ. Δανέλλης, αν πάρει κι αυτή την μεταγραφή θα γίνει ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος της Βουλής αφού θα έχει υπηρετήσει κατά σειρά τον ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ ως βουλευτής, στο ΠΑΣΟΚ ως ευρωβουλευτής, στην Νέα Δημοκρατία ως Δήμαρχος Χερσονήσου και στο Ποτάμι ως βουλευτής.

Πάντως για να λέμε και του στραβού το δίκιο,ο άνθρωπος έβγαλε ανακοίνωση που λέει ότι παραμένει στο Ποτάμχαχαχαχαχα. Πιο συγκεκριμένα έγραψε στο facebook:
«Επειδή όλα έχουν ένα όριο κι επειδή οι γκεμπελικές- σταλινικές μέθοδοι ηθικής απαξίωσης όποιου η άποψη δε συμφωνεί με τη δική τους, στις μέρες μας ανθούν, διαβεβαιώ τους ανησυχούντες πως παραμένω βουλευτής με Το Ποτάμι.Αν άλλαζα κόμμα θα άφηνα την έδρα μου. Όσο αντιφατικό κι αν ακούγεται όμως, Το Ποτάμι περνά την ωριμότερη πολιτικά περίοδο του, όπως δείχνει η αταλάντευτη στάση του απέναντι στην εθνολαικιστική δημαγωγία.

Όπως σ όλη τη δημόσια διαδρομή μου έκανα, έχω το θάρρος της γνώμης μου, όσο μειοψηφική και νάναι.

Η στάση των πολιτικών δυνάμεων στο Μακεδονικό “σφραγίζει” την ταυτότητα τους και ορίζει τις εκλεκτικές τους συγγένειες.

Τέλος, δεν θα κουραστώ να λέω πως η αποτοξικοποίηση της δημόσιας ζωής και η εγκατάλειψη του «ή εμείς ή αυτοί», αποτελούν εθνική αναγκαιότητα».

Γ.Κ.