Ο Μοράρ μπορεί να ξεπεράσει τον Καμαρά

Ο Ρουμάνος επιθετικός έχει 11 γκολ με τη φανέλα του Παναιτωλικού και ευελπιστεί να γίνει ο πρώτος σκόρερ στη μεγάλη κατηγορία, αφήνοντας πίσω τον Ανρί Καμαρά με 16.

Ο Βλαντ Μοράρ διανύει το δεύτερο χρόνο του στο Αγρίνιο με τη φανέλα του Παναιτωλικού και φαίνεται ότι είναι ικανός για σπουδαία πράγματα.Ο Ρουμάνος επιθετικός μπορεί να μην αγωνίστηκε στην πρεμιέρα με τον Ατρόμητο, αλλά κόντρα στον ΟΦΗ ήταν… όλα τα λεφτά. Πέτυχε και τα δύο γκολ των Αγρινιωτών κι έδωσε τη νίκη στην ομάδα του (2-1).Επιπλέον όμως έγινε ο τέταρτος ποδοσφαιριστής που πετυχαίνει διψήφιο αριθμό τερμάτων πρώτη τη τάξει κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Συγκεκριμένα ο Μοράρ έχει 11 γκολ σε 26 συμμετοχές και… ισοβαθμεί με τον Λούκας Βιγιαφάνες, ο οποίος έχει επίσης 11 γκολ, αλλά σε 38 συμμετοχές.Στη δεύτερη θέση είναι ο Μάρκο Μαρκόβσκι, που πέτυχε 14 τέρματα, αλλά σε διάστημα δυόμισι ετών, δηλαδή σε 64 αναμετρήσεις.Στην πρώτη θέση είναι ο Ανρί Καμαρά με 16 τέρματα σε 65 συμμετοχές, σε τρεις σεζόν που φόρεσε τη φανέλα της ομάδας.

Ο Μοράρ έχει όλα τα εχέγγυα να ξεπεράσει τον Σενεγαλέζο επιθετικό, αφενός γιατί η χρονιά μόλις ξεκίνησε και ο Ρουμάνος ψάχνει έξι τέρματα αφετέρου γιατί συγκριτικά με τους υπόλοιπους έχει πολύ καλύτερη ευστοχία, συγκριτικά με τους αγώνες που χρειάζεται!

πηγή : sportime.gr