Μάλλον έγινε προληπτικός ο Γ. Παπαναστασίου

Η επίσκεψη του Γιώργου Παπαναστασίου στο εργοτάξιο του πρώτου έργου της Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης του Αγρινίου δεν έβγαλε την “είδηση” που θα περιμέναμε ή θα θέλαμε εμείς των media.

To ότι ο Γ. Παπαναστασίου είπε πως θα είναι υποψήφιος δήμαρχος στις προσεχείς δημοτικές εκλογές δεν είναι “είδηση”… Φαντάζομαι ότι το καλαβαίνει και ο ίδιος πως δεν είναι “είδηση”, υπό την έννοια ότι μιλάμε για ένα δήμαρχο με μία θητεία και “ειδήση” θα ήταν, αν ένας δήμαρχος με μόνο μία θητεία στην πλάτη του έλεγε “δεν θα είμαι ξανά υποψήφιος”. Και στο κάτω – κάτω δεν μπορεί να είναι “είδηση” η υποψηφιότητα του Γ. Παπαναστασίου, όταν κάποιοι από τους συμμετέχοντες στο συνδυασμό του έχουν αρχίσει να αυτοανακοινώνονται σε μερίδα του Τύπου.

Η “είδηση” επί του προκειμένου είναι πως ο Γιώργος Παπαναστασίου είναι λιγάκι προληπτικός… Γιατί, μόνο έτσι μπορεί κανείς να αποδελτιώσει το γεγονός ότι ο ίδιος επέλεξε να ανακοινώσει την υποψηφιότητά του την ίδια μέρα με την προ πενταετίας ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του, η οποία αποδείχθηκε επιτυχής. Μάλλον στο ημερολόγιό του ο δήμαρχος Αγρινίου έχει σημειώσει την 11η Φεβρουαρίου ως την πλέον γουρλίδικη ημέρα. Το ερώτημα είναι αν ο Γ. Παπαναστασίου ήταν ανέκαθεν προληπτικός ή έγινε στη διάρκεια της θητείας του; Αν κρίνει κανείς από το πόσες φορές έχει αναφερθεί στα εμπόδια που βρήκε μπροστά της η δημοτική αρχή, μάλλον ο Γ. Παπαναστασίου έγινε προληπτικός…