Επτά “πρωτάρηδες” υποψηφίους ανακοίνωσε ο συνδυασμός του Σπ. Κωνσταντάρα

Ο συνδυασμός «ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ» με επικεφαλής το Δήμαρχο Θέρμου Σπύρο Κωνσταντάρα, ανακοινώνει σήμερα επτά νέους υποψηφίους που για πρώτη φορά ασχολούνται με την αυτοδιοίκηση και αποτελούν εγγύηση προσφοράς και ανανέωσης στο δήμο Θέρμου.

Τα νέα πρόσωπα του συνδυασμού μας είναι : 1) Νικόλαος Τυλιγάδας του Περικλή, 2) Βασιλική (Βίκυ) Κουκιά του Χρήστου, 3) Κλεομένης (Μένιος) Σαγώνας του Νικολάου, 4) Σταυρούλα (Ρούλα) Σύρρου του Ιωάννου, 5) Αθανάσιος Παπαπάνος του Φωτίου, 6) Ιωάννης Χοροζίδης του Δημοσθένους και 7) Παναγιώτης Χρυσικός (Καούκας) του Σπυρίδωνος.

Νικόλαος Τυλιγάδας του Περικλή : Γεννήθηκε στο Θέρμο το 1976 . Επιχειρηματίας και μέλος του Δ.Σ Επιμελητήριου Αιτωλ/νιας. Είναι παντρεμένος με τη Μαρία Μπαλαμάτση από την Αγία Σοφία και έχουν δυο παιδιά.

Βασιλική (Βίκυ) Κουκιά του Χρήστου : Γεννήθηκε στο Θέρμο το 1996 όπου τελείωσε το Γυμνάσιο και το Λύκειο. Σπούδασε κομμωτική στο ΕΠΑΣ Αγρινίου.

Κλεομένης (Μένιος) Σαγώνας του Νικολάου : Γεννήθηκε στο Πετροχώρι το 1981, όπου τέλειωσε Γυμνάσιο και Λύκειο στο Θέρμο . Απόφοιτος του ΤΕΙ Δασοπονίας και είναι υπαξιωματικός της Πυροσβεστικής.

Σταυρούλα (Ρούλα) Σύρρου του Ιωάννου : Κατάγεται από την Αετόπετρα Θέρμου και είναι κόρη του επί πολλές τετραετίες προέδρου της τοπικής κοινότητος, Ιωάννη Σύρρου. Εργάστηκε ως ιατρικός επισκέπτης και είναι μητέρα τριών παιδιών.

Αθανάσιος Παπαπάνος του Φωτίου : Γεννήθηκε στο Θέρμο το 1974 όπου τελείωσε Γυμνάσιο και Λύκειο. Εργάζεται ως υπάλληλος στο ΕΦΚΑ (πρώην ΤΕΒΕ) Αγρινίου. Είναι παντρεμένος με την Βασιλική Παπαγεωργίου από την Κάτω Χρυσοβίτσα και έχουν τρία παιδιά.

Ιωάννης Χοροζίδης του Δημοσθένους : Γεννήθηκε στο Θέρμο το 1998 όπου τελείωσε Γυμνάσιο και Λύκειο . Ασχολείται επαγγελματικά με τη φωτογραφία. Συμμετέχει ενεργά στο ποδηλατικό τμήμα της ΛΕΜΑΘ και σε πολλές εθελοντικές δράσεις.

Παναγιώτης Χρυσικός (Καούκας) του Σπυρίδωνος : Γεννήθηκε στο Πετροχώρι το 1977 όπου και κατοικεί . Είναι ελεύθερος επαγγελματίας και αγρότης. Ανήκει στα ιδρυτικά μέλη της ΛΕΜΑΘ Θέρμου και ασχολείται ενεργά με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό.