Ηττήθηκε ο Παναιτωλικός στη Λιβαδειά

O Παναιτωλικός έδωσε συνέχεια στις άσχημες εμφανίσεις, αφού μετά το δεύτερο ημίχρονο με την ΑΕΛ έκανε ένα κακό 90λεπτο στη Λιβαδειά και δικαίως ηττήθηκε.

Το πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε… νωθρά και για τις δύο ομάδες. Ο Παναιτωλικός προσπάθησε και πήρε την πρωτοβουλία, αλλά ο Λεβαδειακός έκλεισε πολύ καλά τους χώρους και δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα. Σε γενικές γραμμές οι δύο ομάδες δεν βρέθηκαν σε καλή μέρα στο πρώτο ημίχρονο. Ο Παναιτωλικός υστερούσε δημιουργικά και οι γηπεδούχοι έμειναν πίσω περιμένοντας να βγουν σε μία καλή αντεπίθεση. Το παιχνίδι είχε ενδιαφέρον μόνο στο τελευταίο πεντάλεπτο, όταν έπειτα από ένα γύρισμα του Σαβαντογκό από δεξιά, ο Μιχάι παραλίγο να βάλει αυτογκόλ, ενώ δευτερόλεπτα πριν από τη λήξη του ημιχρόνου, ο Μοράρ έγινε αλλαγή.

Δεν απείλησε
Οι φιλοξενούμενοι στο β’ μέρος συνέχισαν την μέτρια εμφάνιση τους, ακόμη και μετά την (καθυστερημένη) είσοδο του Μάζουρεκ στο 71’ και απείλησαν ελάχιστα, συγκεκριμένα μόνο μία φορά, στη φάση του 90’. Οι γηπεδούχοι όχι μόνο είχαν τον έλεγχο αλλά ευτύχησαν να προηγηθούν με το αυστηρό πέναλτι που έδωσε ο Παπαπέτρου στην διεκδίκηση του Μαρκόβσκι με τον Άργκους. Ο Τσαμπούρης δεν αστόχησε και έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα της Βοιωτίας η οποία το διατήρησε μέχρι το φινάλε της αναμέτρησης.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Νίκος Καραγεωργίου): Μπάγιτς, Τσαμπούρης, Ρεκβιασβίλι, Αντιλέχου, Ντιόγκο, Ζησόπουλος, Στανόγεβιτς (92’ Μητρόπουλος), Κονέ, Μαρκόβσκι (89’ Ιωαννίδης), Σαβαντογκό (79’ Μέλεγκ), Νανζίς.
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Τραϊανός Δέλλας): Γιαννακόπουλος, Λιάβας (46’ Αμαράλ), Τσοκάνης, Μιχάι, Άργκους, Λουσέρο, Γκούγκα, Τσιγγάρας (71’ Μάζουρεκ), Γουίλιαν, Μοράρ (45’ Μανά), Μπαΐροβιτς.