Κούλουμα με παραδοσιακό γλέντι στο Λιμάνι Μεσολογγίου [pics]

Σε ένα μεγάλο παραδοσιακό γλέντι ο Δήμος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, το Πνευματικό Κέντρο και η Κοινωφελής Επιχείρηση Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Πολιτισμού, υποδέχθηκαν πλήθος κόσμου σήμερα Καθαρά Δευτέρα στο Λιμάνι του Μεσολογγίου.

Οι «Αη’ Γιωργήτες» είχαν φροντίσει από νωρίς το πρωί τα καζάνια να είναι έτοιμα και η παραδοσιακή κι γευστικότατη φασολάδα να είναι έτοιμη για τους συμμετέχοντες στα Κούλουμα, στους οποίους επίσης προσφέρθηκαν σαρακοστιανά εδέσματα και χαρταετοί με την επιμέλεια του Προέδρου της Κοινωφελούς Επιχείρησης Κοινωνικής Αλληλεγγύης Σπύρου Ψιλογιάννη.

Παρόντες με παραδοσιακούς χορούς ήταν οι σύλλογοι «Άγιος Ιωάννης» Ευηνοχωρίου και Γυναικών Σταμνάς «Η Αγία Αγάθη», τους οποίους συνόδευσαν μουσικά οι Πάνος Κοτρότσος, Μαριά Γιαννακά και Βασίλης Κωστούλας.

Την εκδήλωση παρουσίασε ο Πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου Αναστάσιος Σκαρμούτσος, ενώ στον χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου Νίκος Καραπάνος, ευχήθηκε σε όλους Καλή Σαρακοστή, με πίστη, δύναμη και υγεία.