Αποδοκιμασίες σε Βαρεμένο μετά την παρέλαση στη Μελβούρνη

Από έντονες αποδοκιμασίες και σκληρή γλώσσα κατά του απεσταλμένου της ελληνικής κυβέρνησης, βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και Β’ αντιπροέδρου της ελληνικής Βουλής Γιώργου Βαρεμένου που βρίσκεται στην Μελβούρνη για να παραστεί στις επετειακές εκδηλώσεις για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου, σημαδεύτηκε η μαζικότερη εκδήλωση της ομογένειας της Αυστραλίας.

Όταν η παρέλαση ολοκληρώθηκε και άρχισε την ομιλία του ο κ. Βαρεμένος, ομάδες συμπαροίκων άρχισαν να φωνάζουν «Ελλάς, Ελλάς Μακεδονία», να αποκαλούν τον βουλευτή «αλήτη» και την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ «προδότες». Στην συνέχεια άρχισαν να τον αποδοκιμάζουν γιουχάροντάς τον.

Τα «παρατράγουδα» εξελίχθηκαν παρουσία της πολιτικής ηγεσίας της πολιτείας, καθώς στην παρέλαση εκτός από ομογενείς πολιτικούς παραβρέθηκαν τόσο ο πρωθυπουργός της Βικτώριας Daniel Andrews όσο και ο αρχηγός της Αντιπολίτευσης Michael O’Brian. Μάλιστα θα πρέπει να αναφερθεί ότι κάποιος, από τους «θερμόαιμους» συμπαροίκους εκτός από την σκληρή γλώσσα πέταξε και δύο μπουκάλια προς την κατεύθυνση του κ. Βαρεμένου χωρίς εντούτοις αυτά να απειλήσουν τον Β’ αντιπρόεδρο της ελληνικής Βουλής.