Εγκαίνια στο 90° Coffee Cocktail Cuisine με το πιο δυνατό live από τους Alcatrash!

Το νέο στέκι για καφέ και ποτό, το 90° Coffee Cocktail Cuisine, το οποίο βρίσκεται στoν πεζόδρομο 39ου Συντάγματος και Διαλέτη στο Αγρίνιο, μπορεί να ξεκίνησε τη λειτουργία του εδώ και αρκετό καιρό και να το αγαπήσαμε από την πρώτη στιγμή, αλλά επέλεξε να εγκαινιάσει τη λειτουργία του με τον πιο δυνατό τρόπο!

Τα εγκαίνια, λοιπόν, του 90° Coffee Cocktail Cuisine θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 31 Μαρτίου 2019 και ώρα 20:00 με το πιο δυνατό live από τους Alcatrash!

Το συγκρότημα Alcatrash, είναι μια μουσική “συμμορία” που «ειδικεύεται» στα live parties και στις διασκευές και το βασικό τους χαρακτηριστικό είναι ότι ως μπάντα μουσικά δεν έχουν “κλισέ” στις μουσικές επιλογές και επιρροές τους. Τα τέσσερα μέλη της μπάντας είναι ο Πέτρος Πυλαρινός (φωνή), ο Σταύρος Κωστής (κιθάρα), ο Ανδρέας Βούλγαρης (πλήκτρα) και ο Κωνσταντίνος Παπασπυρόπουλος (ντραμς) και είναι όλοι τους από την Πάτρα.

Αυτή την εποχή οι Alcatrash παίζουν ζωντανά στο πλατό του Open στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά «Για Την Παρέα» και την Κυριακή 31 Μαρτίου έρχονται στο Αγρίνιο για το πιο εντυπωσιακό πάρτι εγκαινίων που έχει ζήσει το Αγρίνιο! Στο 90° Coffee Cocktail Cuisine την Κυριακή 31 Μαρτίου!