Εκτός δημοσίων έργων και υποδομών οι αρμοδιότητες Μωραΐτη

Αναρτήθηκε στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ η απόφαση που αφορά τις αρμοδιότητες του Υφυπουργού Υποδομών και Μεταφορών Θ. Μωραΐτη.

Συγκεκριμένα αναλαμβάνει την άσκηση των αρμοδιοτήτων που αφορούν το κομμάτι των μεταφορών (Διεύθυνση Στρατηγικού Σχεδιασμού Μεταφορών και Οδικής Ασφάλειας, Διεύθυνση Μεταφορών, Διεύθυνσης Οχημάτων και Εγκαταστάσεων κτλ) καθώς επίσης και τη εποπτεία των φοέων που εκτελούν συγκοινωνιακό έργο πχ. «ΟΑΣΑ Α.Ε.», «ΣΤΑΣΥ Α.Ε.», «ΟΣΕ Α.Ε.», «ΟΑΣΘ» κτλ.

Σα να λέμε αναλαμβάνει αρμοδιότητες… Βερελή… Εκεί ο Θάνος Μωραΐτης θα βρει αρκετούς Αιτωλοακαρνάνες που έπιασαν δουλειά σε μετρό, τραμ, τρένα κτλ την χρυσή εποχή του εκσυγχρονισμού. Και υποθέτουμε πως όλοι αυτοί όλο και κάπως θα βρουν τρόπο να απασχολήσουν τον νέο υφυπουργό.

Είναι ξεκάθαρο επίσης ότι ο Θ. Μωραΐτης δεν έχει καμία αρμοδιότητα στα οδικά έργα και σε άλλα θέματα υποδομών, που η Αιτωλοακαρνανία έχει αρκετούς ανοιχτούς λογαριασμούς με το Υπουργείο. Επομένως, αν οι εθνικές εκλογές γίνουν τον Οκτώβριο και ο Θάνος Μωραΐτης προλάβει να καθίσει στην υπουργική καρέκλα για ένα πεντάμηνο ακόμη, ας μην επιχειρήσει να κάνει “πολιτική” με θέματα της Αιτωλοακαρνανίας εκτός των αρμοδιοτήτων του, γιατί πολύ απλά ξέρουμε πια τις αρμοδιότητές του. Ας ασχοληθεί καλύτερα με το τρενάκι του Βερελή…