Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη, λένε σε Καραπάνο επτά δημοτικοί σύμβουλοι

Αποτελεί πάγια τακτική του κ. Δημάρχου να κατηγορεί για ότι συμβαίνει τους πάντες και τα πάντα εκτός από τον ίδιο του τον εαυτό. Κατάφερε χθες να κάνει μία ακόμη παγκόσμια πρωτοτυπία κατηγορώντας την αντιπολίτευση για την έλλειψη απαρτίας στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο(28-3-2019). Ας καταλάβει ότι επιτέλους όλο αυτό είναι απόρροια της δικής του τακτικής να απαξιώνει το ανώτατο όργανο του Δήμου. Την επόμενη φορά ας συνεννοηθεί με τη δική του δημοτική ομάδα ή μήπως δε μπορεί πλέον να το κάνει ούτε κι αυτό;

Σημειώνουμε και τα παρακάτω :
Η παρουσία του κ. Γυφτογιάννη όπως εσείς την περιγράφετε κ.Δήμαρχε αποδεικνύει ότι δεν υπήρχε καμία πρόθεση και συνεννόηση για οτιδήποτε. Άλλωστε έχουμε διαχρονικά δείξει ότι σεβόμαστε το Δημοτικό Συμβούλιο. Από την απόφαση δε ακύρωσης της συνεδρίασης προκύπτει ότι οι παρόντες ήταν δεκαπέντε (ΑΔΑ : Ω63ΠΩΡΖ-ΨΩΕ). Άρα ακόμη και η παρουσία του κ. Γυφτογιάννη δεν αρκούσε για να γίνει απαρτία. Δύο πράγματα συμβαίνουν λοιπόν ή παραπλανείτε εσκεμμένα την κοινή γνώμη ή είστε παντελώς άσχετος. Όποιο από τα δύο και να συμβαίνει λυπόμαστε πολύ.

Σε κάθε περίπτωση κι ένα παιδάκι ξέρει ότι η Δημοτική Αρχή ελέγχει το θέμα απαρτίας και όχι η αντιπολίτευση.
Επειδή κ. Δήμαρχε επικαλείστε το θέμα της Τριτοβάθμιας εκπαίδευσης μπορείτε να μας ενημερώσετε σε ποιο θέμα της ημερήσιας διάταξης αναφέρεστε; Με λίγα λόγια πείτε ανοιχτά ποιον είχατε ενημερώσει και με ποιο τρόπο ότι θα συζητηθεί το θέμα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Επίσης στο σοβαρότατο θέμα που αφορά στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση στο Δήμο Ι.Π. Μεσολογγίου επιλέξατε, κ. Δήμαρχε, να συγκροτήσετε την επιτροπή κατά την προσωπική σας άποψη αγνοώντας επιλεκτικά όλους εμάς αν και κάποιοι από εμάς θεωρούμαστε και τυπικά αρχηγοί παράταξης στο Δημοτικό Συμβούλιο κατά τον κανονισμό. Την ίδια ώρα βαφτίσατε διοικητικό υπάλληλο του ΤΕΙ που εσείς επιλέξατε ως εκπρόσωπο του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδος(ΑΔΑ: ΩΨΕ8ΩΡΖ-ΕΚΔ) επειδή έτσι σας βόλευε κάνοντας ένα ακόμη ατόπημα. Θα έπρεπε να γνωρίζετε ότι στο ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδος υπάρχουν εκλεγμένοι-νόμιμοι εκπρόσωποι των εργαζομένων. Και αν δεν το γνωρίζετε εσείς, το γνωρίζουν οι στενοί σας συνεργάτες.
Το πόσο νοιάζεστε κ. Δήμαρχε για την τριτοβάθμια εκπαίδευση στην περιοχή μας μπορούν να το διαπιστώσουν και μόνοι τους οι δημότες διασχίζοντας το δρόμο από την εθνική Οδό προς το ΤΕΙ και από ΤΕΙ προς την πόλη του Μεσολογγίου. Αποτελεί “διαφήμιση” πρώτου μεγέθους για το Δήμο στα πέρατα της Ελλάδος μιας και τον διασχίζουν φοιτητές από όλη την χώρα.

Υ.Γ. Περιμένουμε απαντήσεις για την επιστολή που είδε το φως της δημοσιότητας όσον αφορά στα κατασκευαστικά του κολυμβητηρίου. Εάν όλα αυτά ευσταθούν οι ευθύνες οι δικές σας και των αρμοδίων αιρετών θα είναι μεγάλες.

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Ι. Π. Μεσολογγίου
Σπύρος Βασιλείου
Κων/νος Γιαννόπουλος
Ιωάννης Γυφτογιάννης
Σπύρος Διαμαντόπουλος
Δημήτριος Κοκκοτός
Ανδρέας Κότσαλος
Ευαγγελία Τσέλιου-Παναγοδήμου