Μας περιμένει μια συναρπαστική προεκλογική περίοδος

Μια “μπηχτή” στην χθεσινή ομιλία του Γιώργου Παπαναστασίου για τη Χριστίνα Σταρακά και τη δακοκτονία. Αρκούσε για να ξεκινήσει το πρώτο επεισόδιο προεκλογικής αντιπαράθεσης.

Η Χριστίνα Σταρακά σήκωσε το γάντι και με μία μακροσκελή ανακοίνωση επιχείρησε να αποδομήσει τον απολογισμό του έργου της δημοτικής αρχής Αγρινίου. Όμως και ο Γιώργος Παπαναστασίου δεν ανταπάντησε όχι μόνο με λόγια… Η ανακοίνωση του δήμου Αγρινίου για τη χρηματοδότηση από το Πράσινο Ταμείο της ανάπλασης στα οικοδομικά τετράγωνα μεταξύ των οδών Σταϊκου, Κακαβιά, Σκαλτσοδήμου και Αντωνοπούλου εμπεριείχε και την ανάλογη δήλωση του Γ. Παπαναστασίου. “Μιλάμε με το έργο μας, για το έργο μας. Η έγκριση έρχεται ως αποστομωτική απάντηση σε όλους όσους επιχειρούν να μηδενίσουν την προσπάθειά μας” δήλωσε μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Αγρινίου και πρόσθεσε: “Έχουμε αποφασίσει ότι δεν θα επιτρέψουμε στις σκιές του παρελθόντος να στοιχειώσουν τις προκλήσεις του μέλλοντος. Δυστυχώς δεν μπορούμε να αποφύγουμε τα μέτρια μυαλά που συνήθως καταδικάζουν κάθε τι που ξεπερνά τον ορίζοντά τους”.

Προφανώς η Χριστινά Σταρακά είναι ο αποδέκτης αυτής της δήλωσης του Γ. Παπαναστασίου. Και κάπως έτσι φαίνεται ότι “ζεσταίνεται” σιγά – σιγά το κλίμα της προεκλογικής αντιπαράθεσης. Όλα δείχνουν ότι μας περιμένει μια συναρπαστική προεκλογική περίοδος. Μείνετε συντονισμένοι….