Εγκαινιάστηκε το γήπεδο του Αγίου Κωνσταντίνου [pics]

Παρουσία αθλητικών και πολιτιστικών συλλόγων, αθλητών και παλαίμαχων ποδοσφαιριστών πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του γηπέδου του Αγίου Κωνσταντίνου που διοργάνωσε ο Δήμος Αγρινίου και η Δημοτική Κοινότητα Αγ. Κωνσταντίνου σε συνεργασία με πολιτιστικά και αθλητικά σωματεία.

Ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου ευχαρίστησε όλους όσους συνέβαλλαν στην ολοκλήρωση του έργου. Στο χαιρετισμό του μεταξύ άλλων ανέφερε:  «Εκπληρώνω μια προσωπική δέσμευση στους πολίτες του Αγίου Κωνσταντίνου. Ένα όνειρο για όλους όσους αγαπούν τον αθλητισμό, για όλους όσους θέλουν να βλέπουν την πόλη τους να προοδεύει. Ένα μεγάλο έργο που οραματίστηκε η κοινωνία και υλοποιήσαμε εμείς.

Σήμερα δικαιώνονται προσδοκίες και ελπίδες ετών. Με την ανακατασκευή του Γηπέδου του Αγίου Κωνσταντίνου αποδεικνύουμε ότι η δημιουργία υποδομών για τον αθλητισμό της νεολαίας αποτελεί πρώτη προτεραιότητα για τη Δημοτική Αρχή. Εμείς στις προκλήσεις απαντάμε με έργα. Παραδίδουμε ένα σύγχρονο και λειτουργικό γήπεδο το οποίο θα χαίρονται όλοι οι Αγρινιώτες».

Ο Δήμαρχος Αγρινίου απένειμε τιμητική πλακέτα στο Σύλλογο Παλαιμάχων της ΑΕΚ Αθηνών και της ΑΕΚ Αγίου Κωνσταντίνου, στον ΠΑΣ Ιωνικό 80 Αγρινίου, στο Σύλλογο Πραμαντιωτών Αγ. Κωνσταντίνου, στο Σύλλογο Ποντίων Ν. Αιτωλοακαρνανίας «Δημήτριος Ψαθάς», των Μικρασιατών Προσφύγων Ν. Αιτωλοακαρνανίας και στο Σύλλογο ΑΕΚ Αγίου Κωνσταντίνου.