Πρόταση στο “Φιλόδημο” για το βοηθητικό γήπεδο του ΔΑΚ Αγρινίου

Στο πρόγραμμα “Φιλόδημος” ο Δήμος Αγρινίου θα υποβάλει πρόταση για το έργο «ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΒΟΗΘΗΤΙΚΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΔΑΚ ΑΓΡΙΝΙΟΥ (ΣΥΝΘΕΤΙΚΟΣ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑΣ, ΜΕΤΑΛΛΙΚΗ ΚΕΡΚΙΔΑ) ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΦΩΤΙΣΜΟΣ ΓΗΠΕΔΩΝ ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΡΗΓΑΝΑ ΚΑΙ ΠΑΠΑΔΑΤΩΝ» προϋπολογισμού 1.200.000€ εκ των οποίων 600.000€ από το Πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ και 600.000€ από ίδιους πόρους.

Η παρούσα πρόταση αφορά την ανακατασκευή του βοηθητικού γηπέδου ποδοσφαίρου στο ΔΑΚ Αγρινίου διαστάσεων περίπου 60mX100m. Στο βοηθητικό γήπεδο ποδοσφαίρου είναι τοποθετημένος συνθετικός χλοοτάπητας εδώ και αρκετά χρόνια. Λόγω της έντονης χρήσης η κατάστασή του είναι ακατάλληλη και απαιτείται ανακατασκευή (απομάκρυνση παλαιού χλοοτάπητα και επίστρωση με νέο τελευταίας γενιάς). Επίσης θα τοποθετηθεί και ο απαραίτητος εξοπλισμός πάγκοι αναπληρωματικών. Στον ίδιο χώρο και παράλληλα με την μεγάλη πλευρά του γηπέδου θα τοποθετηθεί μεταλλική προκατασκευασμένη κερκίδα 250 θέσεων.

Η παρέμβαση αφορά επίσης την τοποθέτηση Ιστών Φωτισμού 14m με προβολείς LED ισχύος 460 Watt για τον Φωτισμό των Γηπέδων Αγ. Ιωάννη Ρηγανά και Παπαδατών του Δήμου Αγρινίου και κατασκευή υπογείου δικτύου διέλευσης των καλωδίων. Επίσης θα τοποθετηθεί και αρδευτικό δίκτυο για την τοποθέτηση εκτοξευτήρων άρδευσης μεγάλης ακτίνας (δεν περιλαμβάνονται στην μελέτη) περιμετρικά προκειμένου να ρυθμίζεται η θερμοκρασία του γηπέδου, να επιτυγχάνεται ο καθαρισμός με αποτέλεσμα την μείωση του μικροβιακού φορτίου.