Σταρακά: Η καταστροφική θητεία του κ. Παπαναστασίου είναι παράδειγμα προς αποφυγή

Σκληρά επικριτική ήταν στην ομιλία της στους ετεροδημότες της Αθήνας η Χριστίνα Σταρακά για τα πεπραγμένα του Γ. Παπαναστασίου.

“Η καταστροφική θητεία του κ. Παπαναστασίου είναι παράδειγμα προς αποφυγή. Γι’ αυτό άλλωστε τον εγκατέλειψαν κορυφαία στελέχη του Συνδυασμού του, άνθρωποι που είχαν εκλεγεί στις πρώτες θέσεις του ψηφοδελτίου του” είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε “Η παροιμιώδης ανυπαρξία και ανικανότητα της που χαρακτηρίζουν τη διοίκηση Παπαναστασίου, κόστισε στο Δήμο ακριβά. Κανένα μεγάλο αναπτυξιακό έργο, κανένα έργο στις τοπικές μας κοινότητες, με πλήρη ανικανότητα αξιοποίησης των διαθέσιμων πόρων από το ΕΣΠΑ, με το φτωχότερο τεχνικό πρόγραμμα των τελευταίων δεκαετιών, με στασιμότητα στην υπόθεση της ανάπλασης Πάρκου, με την έλλειψη πρωτοβουλιών για την Τριχωνίδα και τον Αχελώο, χωρίς καμία πρόοδο στην υπόθεση του Επιχειρηματικού Πάρκου, χωρίς ένταξη στο ΕΣΠΑ του εργοστασίου Χώρου Υγειονομικής ταφής Υπολειμμάτων στη Λεπενού, με πλήρη απαξίωση των Τοπικών Συμβουλίων και της Επιτροπής Διαβούλευσης”.

Κατέληξε μάλιστα η Χριστίνα Σταρακά λέγοντας πως “Ο κατάλογος υστέρησης του κ. Παπαναστασίου είναι μακρύς και καταλαμβάνει όλους τους τομείς των δημοτικών αρμοδιοτήτων. Η αδράνεια, η αναβλητικότητα και την ανευθυνότητα χαρακτηρίζουν τη θητεία του. Αποθέωσε τις πελατειακές σχέσεις, ενώ επιδόθηκε σε ένα όργιο προεκλογικών και ρουσφετολογικών προσλήψεων διμηνητών. Όμως ο Αγρινιώτης είναι περήφανος άνθρωπος και δεν μπορεί κάποιος να τον κοροϊδέψει με λίγη άσφαλτο και λίγο τσιμέντο δέκα μέρες πριν τις εκλογές και να του λέει πως «έτσι αναβαθμίζεται η ποιότητα ζωής των πολιτών». Το πρόβλημα δεν είναι μόνο ότι αυτή η δημοτική αρχή και αυτός ο δήμαρχος έχασαν 5 χρόνια για το Αγρίνιο. Είναι ότι εμπαίζουν τους δημότες. Είδαμε ένα απίστευτο σόου, μόλις λίγες μέρες πριν τις εκλογές ο κ. Παπαναστασίου να καμαρώνει για λίγα μέτρα άσφαλτο σε δρόμους. Ο κ. Παπαναστασίου ανήκει στο παρελθόν.”