Ούτε οι νέες υποψηφιότητες “έσωσαν” τον Κατσιφάρα: Με 18 μονάδες ηττήθηκε στο Αγρίνιο

Με 18 μονάδες διαφορά ηττήθηκε ο Απόστολος Κατσιφάρας από το Νεκτάριο Φαρμάκη στο δήμο Αγρινίου και με σχεδόν 15 μονάδες (14,7 για την ακρίβεια) στο δήμο Μεσολογγίου. Ο Απόστολος Κατσιφάρας δεν μπόρεσε να περισώσει τίποτα στους δύο μεγάλους δήμους της Αιτωλοακαρνανίας.

Προσπάθησε να το κάνει κατ’ αρχάς με νέες υποψηφιότητες στο συνδυασμό του, όπως αυτή του τέως δημάρχου Μεσολογγίου, Π. Κατσούλη, της τέως αντιδημάρχου Αγρινίου Ντίνας Κατσαρή και της δημοτικής συμβούλου Αγρινίου Αγγελικής Ρούση. Προσπάθησε επίσης διαφημίζοντας την Ολοκληρώμενη Χωρική Επένδυση στο δήμο Μεσολογγίου, τη Βιώσιμη Αστική Ανάπτυξη στο δήμο Αγρινίου ή με έργα όπως η αξιοποίηση μέρους του παλιού Νοσοκομείου στο Αγρίνιο, οι παρεμβάσεις στο γήπεδο του Παναιτωλικού και η ανακατασκευή του δρόμου στην Τουρλίδα.

Όμως οι πολίτες δεν “μάσησαν”, ούτε με έργα που με την ολοκλήρωση της δεύτερης θητείας Κατσιφάρα βρίσκονται ακόμη στα χαρτιά, ούτε με τις υποψηφιότητας που θυμίζουν “ξαναζεσταμένο φαγητό”… Το “χαστούκι” από τους Αιτωλοακαρνάνες και δη από τους πολίτες των δύο μεγάλων δήμων του νομού ήταν ηχηρό.