Guerreros: Ο Παναιτωλικός δεν ιδρύθηκε για να παίζει πολιτικά παιχνίδια

Ο Σύλλογος Φιλάθλων Παναιτωλικού Αθηνών Guerreros αναφέρει με ανακοίνωσή του σχολιάζει τη χθεσινή παρουσία του υφυπουργού Γ. Βασιλειάδη για την παρουσίαση των έργων που θα γίνουν στο γήπεδο του Παναιτωλικού και η οποία εξελίχθηκε σε προεκλογική φιέστα για την υποψήφια δήμαρχο Αγρινίου και νυν αντιπεριφερειάρχη Χρ. Σταρακά, αφού τόσο ο υφυπουργός Αθλητισμού, όσο και ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Φ. Κωστούλας εξέφρασαν ανοιχτά την υποστήριξή του στην υποψήφια δήμαρχο. “Όποιος επιθυμεί να κάνει πολιτική καριέρα είναι ελεύθερος να το κάνει, όχι όμως μέσω του συλλόγου, των συμβόλων και του γηπέδου της ομάδας” αναφέρει με νόημα ο Σύλλογος Φιλάθλων Παναιτωλικού Αθηνών Guerreros.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Ο Γ.Φ.Σ. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ιδρύθηκε το 1926 για να ενώσει τη κοινωνία του ΑΓΡΙΝΙΟΥ, όχι για να παίζει
πολιτικά/κομματικά παιχνίδια και να διχάζει. Όποιος επιθυμεί να κάνει πολιτική καριέρα είναι ελεύθερος να το κάνει, όχι όμως μέσω του συλλόγου, των συμβόλων και του γηπέδου της ομάδας.
Ο αυθεντικός λαικός κόσμος του ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ και το οργανωμένο οπαδικό του κίνημα έχει ιστορική γνώση και κρίση και αηδιάζει όταν βλέπει συμπεριφορές που δεν αρμόζουν στην αυτόνομη και ανεξάρτητη πορεία του ΤΙΤΟΡΜΟΥ. Ο ιστορικός μας ποδοσφαιρικός σύλλογος δεν πρέπει να λογίζεται ως δεξαμενή ψήφων, ούτε να προσδοκά κομματικά-εκλογικά οφέλη.

-Σ.Φ.ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ ΑΘΗΝΩΝ GUERREROS-