Παναιτωλικός: Οι σκέψεις για τα διαρκείας

O Παναιτωλικός θέλει τον κόσμο κοντά του

Η ομάδα του Αγρινίου ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει τα νέα εισιτήρια διαρκείας με γνώμονα τις χαμηλές τιμές και την επιθυμία ο κόσμος να δίνει το παρών σε όλα τα παιχνίδια.Όπως και τα προηγούμενα χρόνια οι τιμές αναμένεται να είναι σε πολύ λογικά επίπεδα και μάλιστα σε μέσο όρο κόστους που θα φτάνει μόλις τα 3 ευρώ.Πρόθεση της διοίκησης είναι η επιβράβευση των κατόχων διαρκείας, καθώς θα υπάρξουν και έξτρα παροχές που θα ανακοινωθούν άμεσα. Αυτή την στιγμή γίνονται οι τελευταίες διεργασίες για τις τελικές τιμές και τα ενδεχόμενα που υπάρχουν είναι τα παρακάτω.

Πρώτο ενδεχόμενο: Οι τιμές να παραμείνουν στα ίδια επίπεδα με πέρσι, παρότι θα υπάρχουν περισσότερα ματς. Αν η ομάδα μπει στα πλέϊ οφ θα έχει 5 εξτρά εντός έδρας παιχνίδια, ενώ σε περίπτωση που συμμετάσχει στα πλέϊ άουτ 3 ή 4. Με γνώμονα αυτό θα μπορεί ο οποιοσδήποτε να δει όλα τα εντός έδρας παιχνίδια των «κυανοκίτρινων» αντί 3 (στο πέταλο), 5 (στη μεγάλη κερκίδα) και 9 (στα VIP) ευρώ κατά μέσο όρο. Για αυτό και επί τάπητος έχει τεθεί το ενδεχόμενο να μην κυκλοφορούν εισιτήρια στα εκδοτήρια, αλλά να μπαίνουν στο γήπεδο μόνο οι κάτοχοι διαρκείας.

Δεύτερο ενδεχόμενο: Ισχύουν τα περισσότερα από τα παραπάνω (ίδιες τιμές και αντιστοιχία ανά αγώνα), αλλά με μία διαφοροποίηση. Να εκδίδονται μεν εισιτήρια για κάθε εντός έδρας παιχνίδι, αλλά με γενική τιμή εισόδου που θα έχει γνωστοποιηθεί από την αρχή της σεζόν και θα κυμαίνεται από π.χ. 20 με 25 ευρώ μέχρι και 50, ανάλογα τον αντίπαλο. Έτσι π.χ. κόντρα στους «μεγάλους » θα υπάρχει εισιτήριο 50 ευρώ, ενώ ένα διαρκείας στη μικρή κερκίδα θα κοστίζει περίπου 100.

πηγή : novasports.gr