Σε χωριά του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας περιόδευσε η Γεωργία Μπόκα

Στα χωριά Παλιάμπελα-Δρυμό-Περατιά-Πλαγιά του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας περιόδευσε η κα Μπόκα Γεωργία, υποψήφια βουλευτής ΑΙτωλοακαρνανίας συνομιλώντας με τους κατοίκους οι οποίοι εξέφρασαν την στήριξή τους στο πρόσωπό της.

Η κα Μπόκα ξεχωρίζει στην ευρύτερη κοινωνία ως γυναίκα, εργαζόμενη και ως νέο πρόσωπο που αγωνίζεται για τα κοινά, με πορεία χρόνων και που έχει ανάγκη ο τόπος για να αλλάξει πορεία. Ο σεβασμός εξάλλου κερδίζεται και η υποψήφια βουλευτής το έχει καταφέρει αυτό στο μέγιστο ικανό βαθμό.Σχετικά με την περιοδεία της στα Παλιάμπελα, τον πρώτο δηλαδή σταθμό είχε πολλές συναντήσεις με κατοίκους και τοπικούς παράγοντες. Η κα Μπόκα άκουσε προσεκτικά τα όσα είχαν να της πουν οι πολίτες και δεσμεύτηκε να λάβει σοβαρά υπόψιν της τα ζητήματα που τους απασχολούν, εκπροσωπώντας φυσικά και τις θέσεις του κόμματος της, της Νέας Δημοκρατίας. Μεταξύ άλλων, την περίμενε και μια πολύ ευχάριστη συνάντηση με την υποψήφια βουλευτή του ΚΙΝΑΛ κα Νίκη Φούντα. Και οι δύο ευχήθηκαν με ειλικρίνεια καλή επιτυχία στον αγώνα τους.

Ολοκληρώνοντας την περιοδεία της, τελικός προορισμός ήταν η Πλαγιά όπου συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Ακτίου Βόνιτσας, με κατοίκους και επισκέπτες από όλον τον Νομό και τις γύρω περιοχές και εν συνεχεία παραβρέθηκε στην Γιορτή Προβατίνας στο κέντρο του χωριού.