ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου: Συγκίνηση στη συναυλία για τον Παναγιώτη Διώτη

Ο αύλειος χώρος των π. Αποθηκών Παπαστράτου στο Αγρίνιο στις 26/6/2019, πλημύρισε από ανθρώπινα συναισθήματα και μουσικές νότες με τη συναυλία που διοργάνωσε η ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου «Η Αγάπη ενώνει» με την ερμηνεύτρια Άννα Κατσούλη και το μουσικό σύνολο «Ηχαγωγός», στα πλαίσια της επετειακής λειτουργίας των 20 χρόνων της.

Η Άννα Κατσούλη με την αέρινη παρουσία της ταξίδεψε το πολυπληθές κοινό, αφιερώνοντας τη φιλανθρωπική εκδήλωση στο δικό της «Παναγιώτη Διώτη», ο οποίος μας έβλεπε από ψηλά και χαιρόταν όπως είπε και η ίδια για το σκοπό που γίνεται η συναυλία.Η οικογένεια της ΕΛΕΠΑΠ και όλος ο κόσμος απόλαυσε και ενώθηκε μουσικά με την πραγματικά αξιόλογη ερμηνεία της Άννας Κατσούλη και του μουσικού συνόλου «Ηχαγωγός».

Η Πρόεδρος ανέφερε χαρακτηριστικά για την Άννα ότι είναι ένας «κρυμμένος θησαυρός», που μας τραγούδησε για την Αγάπη και τη Ζωή, στηρίζοντας τα Γενναία Παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ και ένα μεγάλο ευχαριστώ είναι το ελάχιστο που έχουμε να πούμε στην Άννα και το μουσικό σύνολο «Ηχαγωγός».
Η ΤΔΕ ευχαριστεί όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους, στηρίζοντας έτσι τα «βήματα ζωής» των Γενναίων Παιδιών της ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου.

Ευχαριστεί επίσης:
●Τον Δήμαρχο Αγρινίου κ. Παπαναστασίου και την Αντιδήμαρχο της ΚΟΙΠΑ κ. Παπαγεωργίου.
●Το ίδρυμα Παπαστράτος για την παραχώρηση του αύλειου χώρου.
●Τους χορηγούς που βοήθησαν στην πραγματοποίηση της συναυλίας.
-ΚΑΡΒΕΛΑΣ Α.Β.Ε.Ε.
-Π.ΚΟΣΜΑΣ Α.Ε.
-ΑΓΡΟΤΕΧΝΙΚΗ ΥΙΟΙ Φ & Γ.ΚΟΛΟΝΕΛΟΥ Ο.Ε.
-ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ «ΕΝ-ΛΕΥΚΩ»
-ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ
-ΝΙΚΟΣ ΧΟΡΟΠΟΥΛΟΣ
-ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΙΣΤΙΟΛΗΣ
– IMPERIAL HOTEL
● Την τηλεόραση του ΑΧΕΛΩΟΥ TV, τους ραδιοφωνικούς σταθμούς, τον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο που η συμβολή τους είναι απαραίτητη στην προώθηση και γνωστοποίηση του έργου μας.

Για την Τ.Δ.Ε.
H Πρόεδρος Η Γραμματέας
Λαμπρινή Κολοβού Θεοδώρα Τρομπούκη