Θ. Παπαθανάσης: Να επαναφέρουμε την αξιοπιστία μεταξύ λόγων και έργων

“Η κοινωνία να μιλήσει επιλέγοντας τα πρόσωπα που την εκπροσωπούν πραγματικά”

Αισιόδοξος πως η πολιτική αλλαγή που ζητά η ΝΔ και ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα γίνει και πως η νίκης της ΝΔ θα είναι μεγαλύτερη απ’ ό,τι δείχνουν τα γκάλοπ, εμφανίστηκε ο υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας της ΝΔ Θανάσης Παπαθανάσης μιλώντας στον “Αέρας Fm” και το Δημήτρη Παπαδάκη για τις εκλογές της 7ης Ιουλίου.

Αρχικά ο Θ. Παπαθανάσης στάθηκε στο γεγονός ότι η ΝΔ και ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν λαϊκίζουν υποσχόμενοι πολλά. “Ο κ. Τσίπρας είπε πάρα πολλά λόγια, παχιά λόγια και αυτά τα παχιά λόγια η ελληνική κοινωνία από τη στιγμή που δεν υλοποίηθηκαν, φτάσαμε σε ένα σημείο που έχασε την αξιοπιστία του. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν είπε παχιά λόγια, ήταν φειδωλός σε αυτά που υποσχέθηκε και έχει ένα πρόγραμμα ρεαλιστικό. Αυτό που προσπαθεί να πετύχει η ΝΔ είναι να επαναφέρουμε την αξιοπιστία, την πραγματικότητα μεταξύ λόγων και έργων” είπε χαρακτηριστικά.

Ο Θανάσης Παπαθανάσης αναφέρθηκε διεξοδικά στο πρόγραμμα της ΝΔ για μείωση των φόρων, όπως η μείωση του ΕΝΦΙΑ κατά 30%, λέγοντας ότι πλέον “δεν μπορεί να υπάρξει άλλη φορολογική επίθεση στη μικρομεσαία επιχείρηση. Αυτό που λέει η ΝΔ είναι να δώσουμε τη δυνατότητα στον Ελλήνα να επενδύσει, στους νέους ανθρώπους να μπορούν να μείνουν στον τόπο τους”.

Η Αιτωλοακαρνανία δεν αντέχει να μείνει άλλο πίσω

Επενδύσεις χρειάζεται και η Αιτωλοακαρνανία, ανέφερε ο Θ. Παπαθανάσης, γιατί “ο νομός μας είναι από τους πιο φωτχούς νομούς της χώρας, είναι ένα νομός παρατημένος”. “Οι υποδομές στο νομό έχουν μείνει πάρα πολύ πίσω, όπως και το παραλιακό μέτωπο. Ποιος θα έρθει να επενδύσει εδώ, όταν δεν υπάρχουν υποδομές, δεν υπάρχει υψηλό επίπεδο παροχής υπηρεσιών υγείας και όταν δεν υπάρχουν κίνητρα φορολογικά ή ασφαλιστικά για τους επενδυτές” τόνισε ο Θ. Παπαθανάσης.

Μιλώντας για την υποψηφιότητά του ο Θ. Παπαθανάσης υπογράμμισε πως η δική του προσπάθεια μπαίνει στη συνισταμένη να μην μείνει άλλο πίσω ο τόπος μας. “Με την εμπειρία μου από τα 21χρόνια που υπηρετώ την αυτοδιοίκηση, έχοντας τη ζωή μου στην Αιτωλοακαρνανία, μεγαλώνοντας τα παιδιά μου στην Αιτωλοακαρνανία θέλω να προσφέρω. Και πρέπει οι Αιτωλοακαρνάνες να κρίνουν αν θα πάμε μπροστά με τους δικούς μας ανθρώπους ή αν θα συνεχίσουμε να μαραζώνουμε στη διαδικασία αυτών των ετών”, είπε χαρακτηριστικά ο Θ. Παπαθανάσης και πρότεινε τη δημιουργία ενός άτυπου οργάνου, με τη συμμετοχή των βουλευτών, των δημάρχων, του περιφερειάρχη, της κεντρικής εξουσίας και των φορέων της περιοχής “για να ιεραρχήσουμε τα προβλήματα και να διεκδικήσουμε ως Αιτωλοακαρνανία το κομμάτι των υποδομών που μας αναλογεί”.

Κατέληξε ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ λέγοντας χαρακτηριστικά : “Πάνω απ’ όλα να κάνουμε επανάσταση από τα κάτω προς τα πάνω, η κοινωνία να πάρει τα μηνύματα και να ξεφύγει από συστήματα. Πρέπει η κοινωνία να μιλήσει επιλέγοντας τα πρόσωπα που την εκπροσωπούν πραγματικά και κυρίως επιλέγοντας τη ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη για τη μεγάλη πολιτική αλλαγή στη χώρα”.

Αναλυτικά όσα είπε ο Θ. Παπαθανάσης :