Νέο δρομολόγιο από το αεροδρόμιο του Ακτίου προς Βουδαπέστη

Δύο νέα δρομολόγια, από Άκτιο – Πρέβεζα προς Βουδαπέστη και από Καβάλα προς το Πόζναν της Πολωνίας, ανακοίνωσε η ιρλανδική αεροπορική εταιρεία Ryanair.

Τα δύο νέα δρομολόγια θα λειτουργούν εβδομαδιαία: η πτήση Άκτιο – Βουδαπέστη θα πραγματοποιείται κάθε Δευτέρα ενώ η πτήσε Καβάλα – Πόζναν κάθε Τετάρτη.Το εκτεταμένο καλοκαιρινό πρόγραμμα της Ryanair, σύμφωνα με ανακοίνωσή της, φιλοδοξεί να μεταφέρει 5,6 εκατομμύρια επιβάτες, ενώ αφορά πάνω από 4.200 θέσεις εργασίας στα ελληνικά αεροδρόμια φέτος, συμπεριλαμβανομένων των νεότερων αεροδρομίων του Ακτίου και της Καβάλας.

Οι Έλληνες καταναλωτές και επισκέπτες μπορούν τώρα να κλείσουν τις διακοπές τους μέχρι και τον Οκτώβριο του 2020, απολαμβάνοντας ακόμη χαμηλότερους ναύλους και τις βελτιωμένες υπηρεσίες εξυπηρέτησης πελατών της Ryanair για το 2019.

Mάλιστα για να γιορτάσει την έναρξη αυτών των νέων δρομολογίων, η Ryanair ξεκίνησε την πώληση των εισιτηρίων από μόλις 17,99 ευρώ, για ταξίδια μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου, τα οποία πρέπει να κλείσουν μέχρι τα μεσάνυχτα της Τετάρτης (3 Ιουλίου), μόνο στην ιστοσελίδα Ryanair.com.

Πηγή: epiruspost.gr