Στα χωριά του Ξηρομέρου η Γεωργία Μπόκα

Για μια φορά ακόμη στα χωριά του Ξηρομέρου βρέθηκε χθες η υποψήφια βουλευτής Αιτ/νίας με την Νέα Δημοκρατία κα Γεωργία Μπόκα, και συγκεκριμένα επισκέφθηκε τα χωριά Φυτείες-Παπαδάτου-Κονοπίνα-Αετό-Κατούνα.

Έχοντας σχέσεις αίματος και ζωής με το Ξηρόμερο, η κα Μπόκα δέχθηκε ιδιαίτερο καλωσόρισμα με την αγάπη των κατοίκων να είναι διάχυτη στο πρόσωπό της και η ελπίδα τους πως ο δικός τους άνθρωπος θα βρεθεί μέσα στην Βουλή και επιτέλους θα φροντίσει τον τόπο τους.

Η κα Μπόκα συζήτησε αναλυτικά σε κάθε χωριό τα προβλήματα των κατοίκων της περιοχής όπως το Φράγμα των Αχυρών, για τις χαμηλές τιμές των κτηνοτροφικών προϊόντων και ιδιαίτερα του γάλακτος, για το οδικό δίκτυο που τους έχει απομονώσει από τον υπόλοιπο Νομό και νοιώθουν ξεχασμένοι τόσα χρόνια από όλους που απλά τους έταζαν μόνο πληθώρα έργων.

Η κα Μπόκα τους διαβεβαίωσε πως το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας στόχο έχει την λύση όλων αυτών των προβλημάτων σταδιακά, καθώς και για τον δικό της καθοριστικό ρόλο μέσα από την σκληρή δουλειά απέναντι στο τόπο της στο Νομό της και στους ανθρώπους του κόπου και του μόχθου με την εκλογή της.