Με πολύ κόσμο στο Αγρίνιο η συγκέντρωση του Θανάση Παπαθανάση

Θανάσης Παπαθανάσης: Σας ευχαριστώ για την συγκλονιστική παρουσία σας, σηματοδοτεί την εμπιστοσύνη που δείχνετε στο πρόσωπο μου
Πλήθος κόσμου παραβρέθηκε στη συνάντηση φίλων που πραγματοποίησε ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στην Αιτωλόακαρνανία, Θανάσης Παπαθανάσης στο Αγρίνιο.Οι πολίτες τον υποδέχθηκαν σε ένα θερμό κλίμα δείχνοντας του την στηριξή τους στο πρόσωπο του.

Κατά την διάρκεια της ομιλιάς του ο κ. Παπαθανάσης μεταξύ άλλων ανέφερε: «Από μικρός είχα άποψη και αντίληψη και πάντα ήθελα να αλλάξω μικρά ή μεγάλα πράγματα που έβλεπα ότι κινούνταν προς τη λάθος κατεύθυνση. Το έκανα πράξη όταν υπηρέτησα στην τοπική Αυτοδιοίκηση ως δήμαρχος. Δούλεψα σκληρά με πρόγραμμα και παρέδωσα έργα που βελτίωσαν την ζωή των συμπολιτών μου. Τώρα θέλω να αγωνισθώ και για το Αγρίνιο και να δω αυτή την περιοχή να αναπτύσσεται και να κερδίζει το χαμένο έδαφος.

Η Νέα Δημοκρατία έρχεται με ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα μέσα από το οποίο μπορεί να έρθει αυτή η ανάπτυξη. Γνωρίζω ότι κάποτε η περιοχή σας ήταν γεμάτη εμπορικά καταστήματα. Η Παπαστράτου καθώς και οι γύρω δρόμοι έσφιζαν από ζωή. Με λύπη μου διαπίστωνω κάθε φορά που ερχόμαι ότι μπαίνει λουκέτο και σε ένα ακόμη κατάστημα. Το Αγρίνιο έχει την δυνατότητα να αναπτυχθεί ξανά και σας υπόσχομαι να δώσω μεγάλο αγώνα γιαυτό. Καμία επιχείρηση βέβαια δεν ευημερεί μακροπρόθεσμα αν οι άνθρωποί της δεν είναι ευχαριστημένοι. Θα δώσουμε κίνητρα στις επιχειρήσεις να προσφέρουν στους εργαζόμενουςπαροχές και εργαλεία εξέλιξης, ώστε να είναι συμμέτοχοι στην επιτυχία της εταιρίας στην οποία εργάζονται.

Γνωρίζω επίσης ότι τα ποσοστά ανεργίας στην περιοχή είναι πολύ υψηλά ιδιαίτερα στους νέους. Το Αγρίνιο είναι μια πόλη που η νεολαία της καταλαμβάνει μεγάλο ποσοστό. Αυτοί οι νέοι άνθρωποι πρέπει να βρουν δουλειά και να μείνουν στον τόπο τους. Αυτός ο τόπος μπορεί να πάει μπροστά μέσα από τους νέους.

Ο πρωτογενής τομέας, που τόσο έχει πληγεί τα τελευταία χρόνια από την κυβέρνηση, χρειάζεται έργα άμεσα, ουσιαστικές παρεμβάσεις και όχι άλλες υποσχέσεις. Η αγροτική οικογένεια πρέπει να ξανασταθεί στα πόδια της. Έχετε ένα καινούργιο νοσοκομείο στην περιοχή το οποίο όμως αντιμετωπίζει προβλήματα λόγω έλλειψης προσωπικού αλλά και ιατρικού εξοπλισμού.

Δεν νοείται ενώ υπάρχει αυτό το νοσοκομείο να μην αντιμετωπίζονται τα σοβαρά περιστατικά και να χρειάζεται ο ασθενής να μεταφερθεί στην Πάτρα. Οφείλουμε να το αλλάξουμε και να μειώσουμε δραστικά την ταλαιπωρία των ασθενών. Στεκόμαστε δίπλα σε αυτούς που έχουν περισσότερο ανάγκη, γιατί δεν υπάρχει ανάπτυξη χωρίς την κοινωνική συνοχή, και η κοινωνική συνοχή χωρίς την αλληλεγγύη.

Το δίλημμα λοιπόν των εκλογών είναι αν θα δώσουμε ένα οριστικό τέλος σε αυτή την κρίση ή αν θα συνεχίσουμε στο τέλμα, τη στασιμότητα, την υπερφορολόγηση και την ανασφάλεια.Υπάρχει πίστη, αντίληψη, και εργατικότητα, στηνΝΔ. Υπάρχει πάθος και όρεξη για δουλεία σε μένα. Για τον λόγο αυτό, ζητώ να με στηρίξετε για να μπορώ να παλέψω για εσας μέσα στη Βουλή».