Ανακοίνωσε τον Ντάλσιο ο Παναιτωλικός

Ο 23χρονος μεσοεπιθετικός υπέγραψε στα «καναρίνια» μέχρι το καλοκαίρι του 2021

Παίκτης του Παναιτωλικού και επίσημα έγινε πριν από λίγο ο Ντάλσιο. Ο 23χρονος χαφ που ανήκε στην Μπενφίκα είχε συμφωνήσει από καιρό, οι «αετοί της Λισαβόνας» ανακοίνωσαν πρόσφατα την μετακίνησή του στους «κυανοκίτρινους», εκείνος ήρθε στην Ελλάδα και υπέγραψε στα «καναρίνια» μέχρι το καλοκαίρι του 2021.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Στην ομάδα μας ανήκει από σήμερα ο Ντάλσιο (Euciodalcio Gomes). Ο Πορτογάλος μέσος (γεννημένος στις 22 Μαΐου 1996) που ανήκε στη Μπενφίκα και αγωνίστηκε έως τώρα στη Ρέιντζερς και τη Μπελενένσες με δανεισμό και τη Μπενφίκα Β, έρχεται στον Παναιτωλικό με ελεύθερη μεταγραφή, υπογράφοντας συμβόλαιο έως τον Ιούνιο του 2021.

Στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Γνωρίζω ότι ο Παναιτωλικός είναι ένα οργανωμένο κλαμπ και γίνεται πολύ καλή δουλειά. Σήμερα είδα από κοντά τους ανθρώπους του και τις εγκαταστάσεις, που επιβεβαιώνουν τις πληροφορίες που είχα. Υπόσχομαι να δουλέψω το επόμενο διάστημα για να μπορέσω να βοηθήσω και εγώ, μαζί με όλους να ανέβει επίπεδο η ομάδα».