Παραίτηση Τσιαμάκη από το δήμο Αγρινίου

Παραιτήθηκε από αντιδήμαρχος και δημοτικός σύμβουλος
Η παραίτηση του αντιδημάρχου Κώστα (Ντίνου) Τσιαμάκη, που μόλις πριν τέσσερις μέρες ανέλαβε καθήκοντα αντιδημάρχου καθαριότητας έσκασε σαν βόμβα πριν λίγο. Σε ανάρτηση του στο facebook επικαλείται επαγγελματικούς-προσωπικούς λόγους. Την θέση του Κ. Τσιαμάκη στο Δημοτικό Συμβούλιο καταλαμβάνει πλέον ο Χρ. Γκούντας.

Εντύπωση πάντως προκαλεί το γεγονός ότι παραιτήθηκε και από δημοτικός σύμβουλος… Πράγμα που δεν αιτιολογείται τόσο εύκολα από τους επαγγελματικούς λόγους που επικαλείται ο Κ. Τσιαμάκης. Μάλιστα από πολλούς αποδελτιώνεται ως μια κίνηση διευκόλυνσης του παραιτηθέντος αντιδημάρχου προς τον Γ. Παπαναστασίου, αλλά και ως μια κίνηση που ίσως υποκρύπτει τη διαφωνία του σε κάποια θέματα. “Θα ήταν ανέντιμο να κρατήσω την θέση του δημοτικού συμβούλου από την στιγμή που παραιτήθηκα και από αντιδήμαρχος” σημειώνει ο ίδιος.

Ο Κ. Τσιαμάκης πάντως στη δήλωσή του δεν αφήνει περιθώρια να φανεί ότι διερράγησαν οι σχέσεις του με τον Γ. Παπαναστασίου. “Είμαστε τυχεροί ως Δήμος που είναι ο Γιώργος δήμαρχος” αναφέρει ο Κ. Τσιαμάκης ευχαριστώντας το δήμαρχο Αγρινίου για την εμπιστοσύνη του. Από την πλευρά του ο Γ. Παπαναστασίου σε δήλωσή του ευχαρίστησε τον Κ. Τσιαμάκη “για τη πολύτιμη συνεισφορά του στο νικηφόρο αγώνα της παράταξής μας”.

Η δήλωση Τσιαμάκη:
«Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι σήμερα το πρωί υπέβαλα την παραίτηση μου στον δήμαρχο Αγρινίου άπο την θέση του αντιδημάρχου και την θέση του δημοτικού συμβούλου. Καθαρά επαγγελματικοί και προσωπικοί λόγοι με οδήγησαν σε αυτό καθώς δεν μπορούσα να προσφέρω αυτό που ήθελα στον τόπο μου. Θα ήταν ανέντιμο να κρατήσω την θέση του δημοτικού συμβούλου από την στιγμή που παραιτήθηκα και από αντιδήμαρχος. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον δήμαρχο Γιώργο Παπαναστασίου για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε αλλά και παράλληλα να του ζητήσω και συγνώμη γιατί δεν μπόρεσα να ανταποκριθώ στις προσδοκίες του. Διαβεβαιωνω ότι θα είμαι πάντα δίπλα του ως άνθρωπος. Είμαστε τυχεροί ως Δήμος που είναι ο Γιώργος δήμαρχος. Τέλος να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλο τον κόσμο που με στήριξε».

Δήλωση Δημάρχου Αγρινίου Γιώργου Παπαναστασίου σχετικά με την παραίτηση του Αντιδημάρχου Κ.Τσιαμακη:
«Αποδέχθηκα την παραίτηση του Κωνσταντίνου Τσιαμάκη από τη θέση του Αντιδημάρχου Αγρινίου σεβόμενος απολύτως τους προσωπικούς λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση.
Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον φίλο μου Ντίνο για τη πολύτιμη συνεισφορά του στο νικηφόρο αγώνα της παράταξής μας.
Με το πολιτικό ήθος, την εντιμότητα και την ακεραιότητα που επέδειξε κατάφερε να κερδίσει, πέραν της απεριόριστης προσωπικής εκτίμησης, και την αμέριστη εμπιστοσύνη και αγάπη των συμπολιτών μας».