Ανανεώθηκαν όλες οι συμβάσεις των εργαζομένων στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου Αγρινίου

Διαψεύδεται τελικά η καταγγελία της ΠΟΕ – ΟΤΑ περί 12 απολύσεων εργαζομένων των Παιδικών Σταθμών του δήμου Αγρινίου που απασχολούνται μέσω του Προγράμματος Ε.Σ.Π.Α. «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» για το σχολικό έτος 2019-2020».Με ανακοίνωσή του το Δ.Σ. του Σωματείου Εργαζομένων ΟΤΑ γνωστοποιεί την ανανέωση όλων των συμβάσεων των εργαζομένων και ευχαριστεί τον Πρόεδρο της ΚΟΙ.Π.Α. και Διοίκηση του Δήμου Αγρινίου για την εξέλιξη αυτή. Μάλιστα όπως αναφέρει δρομολογήθηκαν λύσεις για να μην δημιουργηθεί αντίστοιχο πρόβλημα και στο μέλλον.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για την ευχάριστη εξέλιξη μετά την εποικοδομητική συνεργασία του Σωματείου μας (που εκπροσωπεί του εργαζόμενους ΙΔΟΧ ΕΣΠΑ στους παιδικούς σταθμούς Αγρινίου), με τον Πρόεδρο της ΚΟΙ.Π.Α. και την Αιρετή Διοίκηση του Δήμου Αγρινίου.

Μετά από συναντήσεις και συσκέψεις που πραγματοποιήθηκαν σε πνεύμα συνεργασίας και αλληλοκατανόησης, στις οποίες δόθηκαν απαραίτητες διευκρινίσεις και λύσεις, στο θέμα που φάνηκε να δημιουργείται, όσον αφορά την ανανέωση συμβάσεων εργαζομένων ΙΔΟΧ ΕΣΠΑ στους παιδικούς σταθμούς Αγρινίου, το οποίο καλόπιστα λύθηκε με την ανανέωση όλων των συμβάσεων των εργαζομένων και δρομολογήθηκαν λύσεις για να μην δημιουργηθεί αντίστοιχο πρόβλημα και στο μέλλον.

Η συνεργασία μας με τον Πρόεδρο της ΚΟΙ.Π.Α. κυρίως και της Αιρετής Διοίκησης του Δήμου συνεπικουρούντος, πραγματοποιήθηκε σε πνεύμα αμοιβαίας αλληλοκατανόησης, καθώς η πραγματική και εκφρασμένη βούληση τους όπως φάνηκε, είναι να μην χαθεί καμία θέση εργασίας, και να ανανεωθούν όλες οι συμβάσεις των συναδέλφων, θέση η οποία μας βρήκε αρωγούς, συμπαραστάτες και συνεργάτες.
Ευχαριστούμε όλους όσους συνέβαλλαν στην επίτευξη της λύσης και το πίστεψαν από την αρχή.