Μια μικρή επανάσταση του αυτονόητου από το Νεκτάριο Φαρμάκη

Θα μπορούσε να ήταν ένα από τα σπάνια φαινόμενα που ακούμε από τους αστρονόμους για τις κινήσεις των πλανητών με μικρή περιοδικότητα. Μια σπάνια συμπαντική σύμπτωση… Και θα ήταν αν είχε επανεκλεγεί ο Απόστολος Κατσιφάρας. Όμως εκλέχθηκε ο Νεκτάριος Φαρμάκης και έτσι τα συνεργεία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας έμαθαν που βρίσκεται το Αγρίνιο…

Ούτε μία φορά δεν είχαν καθαρίσει τα συνεργεία της Περιφέρειας την Εθνική Οδό στην εισόδο του Αγρινίου. Τα προηγούμενα χρόνια το συγκεκριμένο τμήμα καθαρίζονταν ως επί το πλείστον από το δήμο Αγρινίου, που εξωθούνταν σε υπέρβαση αρμοδιοτήτων από τη στιγμή που η Περιφέρεια αγνοούσε τις οχλήσεις του.

Τώρα λοιπόν που η Περιφέρεια θα αντιμετωπίζει το Αγρίνιο, όχι σαν αποπαίδι, αλλά σαν αυτό που είναι, το δεύτερο μεγαλύτερο αστικό κέντρο της Δυτικής Ελλάδας, ήρθε η ώρα να γίνουν οι απαραίτητες διορθωτικές παρεμβάσεις για την οδική ασφάλεια στην είσοδο του Αγρινίου. Εκτός από σκουπιδότοπος, ο δρόμος αυτός ήταν και είναι καρμανιόλα. Πρέπει να έρθει η ώρα να αλλάξει κι αυτό!