Χυμοί Φρούτων Smartfruit – H Υγιεινή Εναλλακτική στα αναψυκτικά

Ξέρεις πως τα αναψυκτικά δεν κάνουν καλό στον οργανισμό σου, αλλά και πάλι τα πίνεις. Αν θέλεις να κόψεις αυτή την κακή συνήθεια και αναζητάς κάτι υγιεινό και φυσικό, χωρίς συντηρητικά και ζάχαρη, τότε οι χυμοί φρούτων Smartfruit είναι αυτό ακριβώς που ψάχνεις!

Τι είναι οι χυμοί Smartfruit;

Οι χυμοί φρούτων Smartfruit είναι ένα καινοτόμο προϊόν και έχει έρθει για να προσφέρει μια υγιεινή και απολαυστική επιλογή σε όλους τους λάτρεις του υγιεινού τρόπου ζωής και του ευ ζην.

Οι συγκεκριμένοι χυμοί προέρχονται από 100% φυσικά και φρέσκα φρούτα και έρχονται σε μια ποικιλία από διαφορετικές γεύσεις, προκειμένου να καλύψουν κάθε καλύπτουν κάθε γευστική επιθυμία και ανάγκη.

Ένα μεγάλο πλεονέκτημα που έχουν οι χυμοί Smartfruit σε σχέση με τα παραδοσιακά αναψυκτικά είναι ότι δεν περιέχουν συντηρητικά και ζάχαρη και παρασκευάζονται χωρίς γλουτένη. Επίσης είναι vegan friendly, καθιστώντας τους ιδανικούς για κάθε διατροφική συνήθεια.

Ποια είναι οι διαφορά τους από τους κλασσικούς χυμούς φρούτων;

Η σειρά Smartfruit έρχεται σε σε διαφορετικές γεύσεις, ανάλογα με τις ανάγκες του εκάστοτε οργανισμού. Έτσι μπορείς να επιλέξεις μέσα από 4 διαφορετικούς χυμούς, σύμφωνα με τις δικές σου ξεχωριστές ανάγκες.

Επίλεξε ανάμεσα σε Smartfruit Prebiotic με ανανά και καρύδα, Aloe με τροπικά φρούτα, Detox με πράσινα φρούτα και λαχανικά, ή Power με superfruits. Κάθε μπουκάλι Smartfruit είναι ειδικά κατασκευασμένο, ώστε να αποδίδει 46 smoothies ή 46 χυμούς ημέρας.

Πως μπορείς να τους χρησιμοποιήσεις;

Μπορείς να απολαύσεις τη σειρά χυμών Smartfruit με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Είτε  σε vegan συνταγές, για να φτιάξεις κρύα ή ζεστά ροφήματα, σαν συστατικό σε cocktails αλλά και σε συνταγές ζαχαροπλαστικής.

Πού μπορείς να του βρεις;

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα Barista Pro θα βρεις τα βραβευμένα παραδοσιακά αναψυκτικά Giagiamas σε χονδρική, καθώς και την ολοκληρωμένη σειρά χυμών Smartfruit σε χονδρική τιμή για να απολαμβάνεις 100% φυσικά και εκλεκτά προϊόντα, που θα σου χαρίσουν υπέροχη γεύση και ευεξία.