Εργατικό Κέντρο Αγρινίου: Μιλάνε αυτοί που κυβερνάνε με εντολή του 40% από το 58% του ελληνικού λαού

ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛ/ΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

Τους ανησύχησε η ενωτική μαζική ταξική απάντηση των εργατών ενάντια στα αντεργατικά σχέδιά τους με τις απεργιακές κινητοποιήσεις στις 24 Σεπτέμβρη και 2 Οκτώβρη και τις δυναμικές απεργιακές συγκεντρώσεις σ’ όλη τη χώρα.

Ο επικεφαλής του μαύρου μετώπου (κυβέρνησης, κομμάτων του ευρωμονόδρομου, επιχειρηματικών ομίλων, συνδικαλιστικής μαφίας της πλειοψηφίας της Γ.Σ.Ε.Ε. ), πρωθυπουργός της χώρας, «κύριος Μητσοτάκης», πήρε την υπόθεση στα χέρια του. Χαρακτήρισε τις απεργίες πρόκληση απέναντι στους πολλούς γιατί αποφασίζονται από λίγους. Θεωρεί μειοψηφίες τις αποφάσεις δεκάδων εργατικών κέντρων, ομοσπονδιών, συνδικάτων που αγωνίζονται για την οργάνωση του αγώνα των εργαζομένων για μια καλύτερη ζωή, ενάντια στο τελειωτικό χτύπημα σε εργασιακά – συνδικαλιστικά δικαιώματα, που φέρνει για ψήφιση η κυβέρνηση της Ν.Δ. με το πολυνομοσχέδιο.

Μιλάνε ποιοι;
Αυτοί που κυβερνάνε και παίρνουν αποφάσεις για τη ζωή της εργατικής τάξης και του λαού με εντολή του 40% από το 58% του ελληνικού λαού που συμμετείχε στις πρόσφατες εκλογές.
Έχουν περισσό θράσος οι εντολοδόχοι του κεφαλαίου να κάνουν κριτική στο ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα . Δε θα τους περάσει. Οι εργαζόμενοι δε θα πέσουν στην παγίδα τους.
Θα δυναμώσουμε τους αγώνες μας, συσπειρωμένοι στα ταξικά συνδικάτα, ενάντια συνολικά στην αντεργατική αντιλαϊκή πολιτική τους.
Κάτω τα ξερά σας από τα συνδικάτα.

ΤΟ Δ.Σ.