Σύσκεψη για την προετοιμασία των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Αγρινίου

Προγραμματισμένη σύσκεψη για την προετοιμασία των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Αγρινίου πραγματοποιήθηκε ύστερα από πρόσκληση της προέδρου της ΚΕΔΑ, Αντιδημάρχου Μαρίας Παπαγεωργίου.

Στη σύσκεψη στην οποία συμμετείχαν οι Αντιδήμαρχοι Χρήστος Γκούντας, Θύμιος Γρίβας, Μίμης Σκορδόπουλος, Σπύρος Φλώρος, Χρήστος Ζαρκαβέλης και υπηρεσιακοί παράγοντες έγινε ανταλλαγή απόψεων και κατάθεση προτάσεων προκειμένου το Αγρίνιο να προετοιμαστεί ακόμα καλύτερα προσφέροντας στους κατοίκους αλλά και τους επισκέπτες την εορταστική ατμόσφαιρα που ταιριάζει εκείνες τις άγιες μέρες.

Όπως ανέφερε η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού συμφωνήθηκε να γίνει επεξεργασία των προτάσεων και να υπάρξει συντονισμός προκειμένου να διαμορφωθεί ένα ακόμη πλουσιότερο πρόγραμμα εκδηλώσεων: “Το Αγρίνιο ετοιμάζεται να βάλει τα γιορτινά του με πολλές και νέες προτάσεις. Ξεκινήσαμε, όπως κάθε χρόνο, νωρίς για να φροντίσουμε όλες τις λεπτομέρειες των εκδηλώσεων. Ετοιμάζουμεένα πλούσιο πρόγραμμα με τη συμμετοχή καλλιτεχνών,συλλόγων, φορέων και εθελοντών του Δήμου μας. Οι υπάλληλοι της τεχνικής υπηρεσίας, του τμήματος ηλεκτροφωτισμού, ήδη ξεκίνησαν την προετοιμασία για τον φωτεινό διάκοσμο.Ελπίζουμε ότι μικροί και μεγάλοι θα χαρούν και θα απολαύσουν την περίοδο αυτή».