Με πολλές συμμετοχές το τελευταίο σκέλος της Πανελλήνιας Λίγκας Αλεξιπτώτου Πλαγιάς στο Αγρίνιο

Ο τελικός της πανελλήνιας λίγκας 2019 ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία από την Αερολέσχη Αγρινίου το τριήμερο που μας πέρασε (4-6/10/2019). Ξαφνικά μετά από 24 χρόνια ο ουρανός της πόλης μας έγινε πολύχρωμος και πάλι. Πολλές συμμετοχές από όλη την Ελλάδα αλλά και από Αυστρία και Ρωσία μιας και ο αγώνας ήταν open.

Οι θεατές που παρεβρέθηκαν έζησαν μια μοναδική εμπειρία. Πολλοί δε από αυτούς ενημερώθηκαν για το πόσο εύκολα και άμεσα μπορούν να βρεθούν στον αέρα μέσα από τις αναγνωρισμένες σχολές τής ομοσπονδίας. Στην Αερολέσχη Αγρινίου υπάρχει συνεχής δραστηριότητα 30ετων στο αντικείμενο χωρίς καμία απώλεια ή πολύ σοβαρό τραυματισμό.

Η βοήθεια του δήμου και η προσπάθεια των υπευθύνων ήταν σημαντική αν και πολλά έγιναν την τελευταία στιγμή λόγω αλλαγής προσώπων στην δημοτική αρχή. Τους ευχαριστούμε θερμά. Οι υπόλοιποι χορηγοί μας : imperial hotel, αρτοποιεία Κατσούπης, κρασιά Γρίβας έχουν τίς θερμές ευχαριστίες μας.

Στα αποτελέσματα οι Χάρης Λέπεσης και Γιάννης Καρασίμος κατέλαβαν την τρίτη θέση, ο Γιώργος Νικολιουδάκης την δεύτερη και ο Franz Egger από την Αυστρία την πρώτη θέση. Στην διαδικασία της απονομής των επάθλων παρευρέθη και πήρε μέρος και ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού του Δήμου Αγρινίου κος Χρήστος Ζαρκαβέλης, τον οποίο ευχαριστούμε.

Δείτε τα αποτελέσματα απο την επίσημη ιστοσελίδα του αγώνα:
Δείτε εδώ τα αποτελέσματα της 1ης μέρας
Δείτε εδώ τα αποτελέσματα της 2ης μέρας
Δείτε εδώ τα τελικά αποτελέσματα