Βέρες γάμου: 3 πράγματα που πρέπει να προσέξεις πριν τις επιλέξεις

Οι βέρες γάμου αποτελούν το απόλυτο σύμβολο της αιώνιας αγάπης και αφοσίωσης. Εξάλλου πρέπει να θυμάσαι πως κάθε ζευγάρι είναι τόσο μοναδικό, όσο είστε κι εσείς.

Αν έχει φτάσει η στιγμή να επιλέξεις ένα ζευγάρι βέρες γάμου, τότε παρακάτω θα διαβάσεις 3 πράγματα που πρέπει να προσέξεις, πριν κάνεις την επιλογή σου.

Φρόντισε να είναι άνετες στα δάχτυλά σας

Οι βέρες του γάμου σας αποτελούν ένα κόσμημα που θα έχετε συνεχώς στα δάχτυλά σας για πολλά χρόνια. Επομένως βασικό είναι να νιώθετε άνετα φορώντας τις και σχεδόν να ξεχνάτε ότι βρίσκονται στο δάχτυλό σας.

Το σωστό σχήμα, πάχος και το κατάλληλο μέγεθος που θα έχουν οι βέρες είναι βασικές προϋποθέσεις που θα εξεταστούν προσεκτικά από τα κοσμηματοπωλεία, για να σας προσφέρουν την μέγιστη δυνατή άνεση.

Φρόντισε να αντέχουν στο πέρασμα του χρόνου

Πέρα από την άνεση, πρέπει να βεβαιωθείτε πως οι βέρες του γάμου σας θα αντέξουν στο πέρασμα του χρόνου και θα μοιάζουν πάντα το ίδιο λαμπερές και εντυπωσιακές. Σε μια τέτοια περίπτωση, η καλύτερη επιλογή είναι οι χρυσές βέρες, από ατόφια 14 καράτια, που προσφέρουν μεγάλη ανθεκτικότητα και δεν αλλοιώνονται από την καθημερινή χρήση.

Φρόντισε να αρέσουν και στους δυο σας

Σαν ζευγάρι είστε λάτρεις του κλασσικού, του μοντέρνου ή μήπως έχετε διαφορετικά γούστα; Είναι πολύ σημαντικό να επιλέξετε τις ιδανικές βέρες γάμου, που θα αρέσουν και στους δυο σας και θα σας δίνουν χαρά να κοσμούν τα δάχτυλά σας.

Αν είστε περισσότερο minimal στο γούστο σας, τότε μπορείτε να επιλέξετε ένα εντυπωσιακό και διαχρονικό ζευγάρι λευκές ή λευκόχρυσες βέρες γάμου όπως αυτές. Αν πάλι σας αρέσει το μοντέρνο και το ιδιαίτερο, τότε ένα ζευγάρι δίχρωμες βέρες θα αποτελέσουν μια επιλογή τόσο ξεχωριστή, όσο και η αγάπη που σας δένει.

Αναρωτιέσαι που θα βρεις τις πιο εντυπωσιακές βέρες γάμου;

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα του κοσμηματοπωλείου Goldy θα ανακαλύψεις μια τεράστια online συλλογή από επώνυμες χρυσές, λευκόχρυσες και δίχρωμες βέρες γάμου, για να θυμάστε για πάντα την πιο όμορφη μέρα της ζωής σας, κάθε φορά που κοιτάζετε τα δάχτυλά σας.

Απόκτησέ τις σήμερα με δωρεάν μεταφορικά σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και σε όλη την Ελλάδα.