Συνελήφθη 37χρονος στην Ιόνια Οδό για μεταφορά μη νόμιμων αλλοδαπών

Συνελήφθη, χθες το πρωί, στην Ιόνια Οδό, στο ύψος του Λουτρού, από αστυνομικούς του Β’ Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Αντιρρίου- Ιωαννίνων και της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, ένας 37χρονος αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για μεταφορά μη νόμιμων αλλοδαπών.

Για την ίδια υπόθεση συνελήφθησαν ακόμα πέντε αλλοδαποί, ηλικίας από 17 έως 23 ετών, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που τους διενεργήθηκε διαπιστώθηκε ότι έχουν εισέλθει και διαμένουν παράνομα στη Χώρα. Πιο συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί, σταμάτησαν για έλεγχο αυτοκίνητο, που οδηγούσε ο 37χρονος και διαπίστωσαν ότι ο δράστης μετέφερε τους πέντε αλλοδαπούς άνδρες.

Από την προανάκριση που ενήργησαν οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Αμφιλοχίας, προέκυψε ότι ο δράστης μετέφερε, τους αλλοδαπούς από τα Ιωάννινα σε περιοχή του Πύργου, έναντι του χρηματικού ποσού των 1.560 ευρώ, το οποίο κατασχέθηκε ως αμοιβή για την μεταφορά. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου, ενώ το αυτοκίνητο του 37χρονου κατασχέθηκε ως μέσο τέλεσης της μεταφοράς των μη νόμιμων αλλοδαπών.