Παρέμβαση στη Δικαιοσύνη

Πριν λίγες ημέρες η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων προχώρησε σε μια πολύ σοβαρή καταγγελία. Πιο συγκεκριμένα κατά του βουλευτή της Ν.Δ. Μαρίου Σαλμά, για παρέμβαση στη δικαιοσύνη.

Ο βουλευτής της Ν.Δ. ερευνάται για τις υπερτιμολογημένες αρθροσκοπήσεις, ενώ σε ό,τι αφορά το σκάνδαλο Novartis -που κατήγγειλε από τους πρώτους- μπήκε στο αρχείο η δικογραφία που τον αφορούσε.

Ο βουλευτής από την άλλη, δήλωσε ότι το τηλεφώνημα στον κ. Σεβαστίδη αφορούσε στην ενημέρωσή του για την πορεία της μηνύσεώς, που υπέβαλε κατά του Νικόλαου Μανιαδάκη στις 5 Φεβρουαρίου του 2019, για συκοφαντική δυσφήμιση για ψευδείς και ανυπόστατους ισχυρισμούς του τελευταίου, για την υπόθεση Novartis. Σύμφωνα με την ίδια δήλωση, στην «παράκληση» του κ. Σαλμά, για την επίσπευση της δικονομικής διαδικασίας, ο κ. Σεβαστίδης «μίλησε με απαξία» και τελικά του έκλεισε το τηλέφωνο.

Έχοντας όλη την καλή διάθεση να πιστέψουμε τις δηλώσεις του κ. Σάλμα, το τηλεφώνημα σε δικαστικό λειτουργό αποτελεί παρέμβαση. Ακόμα κι αν την χαρακτηρίσουμε ήπια. Ένας απλός πολίτης δεν θα μπορούσε να καλέσει τον κάθε κ. Σεβαστίδη για να τον παρακαλέσει να επισπεύσει την όποια υπόθεσή του.

Γ.Κ.