Εσώρουχα Σε Μεγάλα Μεγέθη: 3 Σαγηνευτικές Επιλογές Για Παχουλές

Ποιος είπε ότι μόνο τα petite εσώρουχα είναι sexy; Τα εσώρουχα σε μεγάλα μεγέθη είναι ιδανικά για εσένα που όχι μόνο δεν φοβάσαι να αναδείξεις το σώμα σου, αλλά αγαπάς τις καμπύλες σου και θέλεις να νιώθεις και να δείχνεις ερωτική και αισθησιακή.

Παρακάτω θα μάθεις ποιες είναι οι 3 ακαταμάχητες προτάσεις σε εσώρουχα σε μεγάλα μεγέθη, που πρέπει σίγουρα να προσθέσεις στη συλλογή σου!

Σουτιέν για μεγάλο στήθος

Τα σουτιέν σε μεγάλα μεγέθη είναι ιδανικά για εσένα που έχεις μεγάλο ή βαρύ στήθος, αλλά θέλεις να έχεις πολλές διαφορετικές επιλογές, για να νιώθεις και να δείχνεις ακαταμάχητη. Τα σουτιέν για μεγάλο στήθος, προσφέρουν την ιδανική στήριξη που πάντα ήθελες και έρχονται σε ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων, έτσι ώστε να καλύψουν απόλυτα το προσωπικό σου στυλ.

Είτε αγαπάς τα κλασσικά χρώμα, όπως είναι το μαύρο και το λευκό, τις διάφορες αποχρώσεις των nude και παλ ή τολμάς να βάλεις έντονα χρώματα, οι επιλογές σου είναι πραγματικά ανεξάντλητες.

 

Κορμάκια σε μεγάλα μεγέθη

Τα κορμάκια σε μεγάλα μεγέθη είναι μια εντυπωσιακή επιλογή και μια εναλλακτική πρόταση, που μπορείς να φορέσεις τόσο σαν εσώρουχο, όσο και στις λαμπερές βραδινές σου εξόδους. Και εδώ, οι επιλογές σου είναι πολλές και όλες άκρως ελκυστικές.

Κορμάκια σε μεγάλα μεγέθη με λεπτομέρειες από δαντέλα και διαφάνεια, φλοράλ, δερμάτινα ή μεταλλικά, υπόσχονται να αναδείξουν το πλούσιο μπούστο και τις καμπύλες σου και να σε κάνουν να αισθάνεσαι πιο θελκτική από ποτέ.

 

Νυχτικά σε μεγάλα μεγέθη

Τα νυχτικά σε μεγάλα μεγέθη είναι ο ιδανικός τρόπος να συνδυάσεις την άνεση, με τη σαγηνευτική διάθεση. Αέρινα, σε πολλά διαφορετικά χρώματα και με ξεχωριστές λεπτομέρειες από δαντέλα και διαφάνεια, τα νυχτικά σε μεγάλα μεγέθη θα δώσουν σάρκα και οστά στις ερωτικές σου φαντασιώσεις και θα εξάψουν την ανδρική λίμπιντο, χωρίς να προσπαθήσεις καν.

Πού μπορείς να τα βρεις όλα αυτά;
Στο ηλεκτρονικό κατάστημα του estring θα ανακαλύψεις μια μοναδική ποικιλία από γυναικεία εσώρουχα για παχουλές, που καλύπτουν κάθε γούστο και προσωπικό στυλ! Μπες τώρα, διάλεξε αυτά που προτιμάς και ετοιμάσου να εντυπωσιάσεις ακόμα και τον ίδιο σου τον εαυτό!