Διπλή δικογραφία για τη σπείρα που “αλωνίζει” στην Αιτωλοακαρνανία

Εκτεθειμένη η Αστυνομία

«Αλωνίζει» η σπείρα που το τελευταίο διάστημα έχει βάλλει στο στόχαστρό της ΑΤΜ και αυτόματους πωλητές σε βενζινάδικα σχεδόν σε όλη την Αιτωλοακαρνανία. Ακόμη κι αν κάποιες φορές έχει αποτύχει στο στόχο της συνεχίζει ακάθεκτη τη δράση της. Τα ξημερώματα της Κυριακής οι δράστες «ξαναχτύπησαν» σε βενζινάδικο στην οδό Πανεπιστημίου στο Αγρίνιο και σε ΑΤΜ στο Μεσολόγγι. ΑΤΜ στο Νιοχώρι, βενζινάδικο στο Κεφαλόβρυσο, ΑΤΜ στο Νοσοκομείο Αγρινίου, Super- Market στον Αστακό, βενζινάδικο στο Αγρίνιο και η λίστα συνεχίζεται… Η Αστυνομία μέχρι στιγμή φαίνεται πωψς είναι απλά θεατής και περιορίζεται στο να ενημερώνει… για τη δράση της

Αναλυτικά:
Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή σε βάρος άγνωστων δραστών, οι οποίοι χθες τα ξημερώματα, στο Αγρίνιο, επιβαίνοντες σε δυο οχήματα, μετέβησαν σε πρατήριο υγρών καυσίμων, όπου αφού προσέκρουσαν με αυτά πάνω στο αυτόματο μηχάνημα πώλησης καυσίμων, αποπειράθηκαν να το αφαιρέσουν, χωρίς ωστόσο να ολοκληρώσουν την πράξη τους.

Οι δράστες είχαν αφαιρέσει τα οχήματα από το Κεφαλόβρυσο Αιτωλοακαρνανίας, ενώ οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου και του Αστυνομικού Τμήματος Αιτωλικού αφού τα εντόπισαν εγκαταλελειμμένα, τα κατέσχεσαν και τα απέδωσαν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.Διενεργούνται έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος αγνώστων δραστών, οι οποίοι χθες τα ξημερώματα, μετέβησαν με δύο οχήματα στο Μεσολόγγι και αποπειράθηκαν να διαρρήξουν Α.Τ.Μ. το οποίο βρίσκεται σε εσοχή καταστήματος.

Πιο συγκεκριμένα, οι άγνωστοι δράστες έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, προσέκρουσαν στο Α.Τ.Μ. με το φορτηγό αυτοκίνητο, προκαλώντας του υλικές ζημιές, ενώ στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή, χωρίς να ολοκληρώσουν την πράξη τους.Από την έρευνα που ενήργησαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου προέκυψε ότι τα δυο οχήματα, είχαν αφαιρεθεί από τους δράστες, χθες τα ξημερώματα από περιοχές του Νεοχωρίου Μεσολογγίου και του Αγρινίου.