Συμβουλές Διακόσμησης: Σπίτι με χειμωνιάτικη διάθεση  

Προσωπικά βρίσκω κάποια πράγματα ενδιαφέροντα κατά τη διάρκεια του χειμώνα. Ένα από αυτά είναι οι δυνατότητες που δίνει στη διακόσμηση του σπιτιού. Βλέπεις ο χειμώνας όπως και να το κάνουμε βγάζει προς τα έξω μια διάθεση πιο χουχουλιάρικη, πιο ζεστή, πιο οικογενειακή. Το σπίτι αυτή την εποχή θα πρέπει να ανταποκρίνεται σε αυτή την ανάγκη για ζεστασιά και θαλπωρή.

Αυτό μας δίνει την ευκαιρία να παίξουμε με τη διακόσμηση του σπιτιού μας, διαμορφώνοντάς το με μία πιο χειμωνιάτικη διάθεση και αναβαθμίζοντας το χώρο μας.

Χρειάζεται να τα αλλάξω όλα;

Εύλογα ακούω την παραπάνω ερώτηση στο μυαλό πολλών.

Όχι. Είναι η απάντηση. Μικρές παρεμβάσεις μπορούν να δώσουν ακριβώς αυτό που θέλουμε με έναν εύκολο και οικονομικό τρόπο.

Χαλιά Σαλονιού
Ποιος είναι αυτός που δεν έχει συνδυάσει το χειμώνα με τα χαλιά; Ελάχιστοι. Τα χαλιά δωματίου και τα χαλιά σαλονιού δεν είναι μονάχα ένα απαραίτητο αξεσουάρ που μας βοηθάει να κρατήσουμε το σπίτι μας ζεστό, αλλά και ένα μέσο για να αναβαθμίσουμε αισθητικά το χώρο μας.

Υπέροχα, σύγχρονα χειμωνιάτικα σχέδια από χαλιά σαλονιού σε περιμένουν να τα ανακαλύψει και να δημιουργήσεις την απόλυτη αισθητική της εποχής που για μια ακόμη χρονιά πλησιάζει με γοργά βήματα.

Όσο για το κόστος;

Μπορείς να βρεις μοντέρνα φθηνά χαλιά που σίγουρα θα σε εκπλήξουν.

Ριχτάρια Καναπέ
Αν ψάχνεις τον πιο εύκολο και οικονομικό τρόπο για να αναβαθμίσεις ουσιαστικά το χώρο σου αυτό το χειμώνα, αυτός δεν είναι άλλος από τα ριχτάρια καναπέ. Ο ρόλος τους; Τριπλός:

  • Ομορφαίνουν το χώρο.
  • Προστατεύουν τα έπιπλά σου.
  • Κάνουν το σαλόνι να φαίνεται πιο ζεστό.

Όσο για τα πιο in κομμάτια τη φετινή χρονιά αυτά δεν είναι άλλα από τα γούνινα ριχτάρια. Τα γούνινα ριχτάρια σου δίνουν μια επιπλέον επιλογή για την απόλυτη χειμερινή διάθεση.

Μαξιλάρια Καναπέ
Θέλεις μια ανανέωση όμως δεν είναι η ώρα για μεγάλες αλλαγές. Η λύση είναι απλή. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να αλλάξεις ή να προσθέσεις μερικά μαξιλάρια καναπέ. Η ποικιλία σε χρώματα, υφάσματα και σχέδια, θα σου δώσει επιλογές που σίγουρα θα σου φτιάξουν τη διάθεση.