Η «Διέξοδος» γέμισε γυναικείες φιγούρες που εκπέμπουν αναμνήσεις και νοσταλγία

Ολοκληρώνοντας τις εκδηλώσεις της για την επέτειο των 20 χρόνων συνεχούς και αδιάλειπτης καθημερινής λειτουργίας της η «Διέξοδος» εγκαινίασε το περασμένο Σάββατο στους χώρους του Ιστορικού της Μουσείου άλλη μία έκθεση.
Πρόκειται για την έκθεση ζωγραφικής «Προσωρινές Προσωπικότητες» της εικαστικού Έλμας Τσαρούχη με έργα που απεικονίζουν τη «Γυναίκα» και τα διαφορετικά προσωπεία που «φορά» κατά τη διάρκεια της ζωής της.Έργα που εκπέμπουν νοσταλγία και αναμνήσεις.Δημιουργίες που θυμίζουν εικόνες φαγιούμ, ιδωμένες όμως μέσα από μια ξεχωριστή ματιά της καλλιτέχνιδος.

Άλλα πρόσωπα εκφραστικά, χαριτωμένα και ρομαντικά και άλλα ντροπαλά, συνεσταλμένα και αποφασιστικά που αναζητούν την ανταπόκριση του θεατή. Μια ξεχωριστή έκθεση τα εξαιρετικά έργα της οποίας ξεχειλίζουν από ευαισθησία και προκαλούν τον επισκέπτη να «συνομιλήσει» μαζί τους.

Οι ενδιαφερόμενοι φιλότεχνοι, και όχι μόνο, θα έχουν τη δυνατότητα να δουν και να απολαύσουν την έκθεση μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου με καθημερινές (εκτός Δευτέρας & Τρίτης) επισκέψεις από τις 11 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι και από τις 7 το απόγευμα έως τις 9 το βράδυ με ελεύθερη, όπως πάντα, είσοδο.

Η «Διέξοδος» γέμισε γυναικείες φιγούρεςπου εκπέμπουν  αναμνήσεις και νοσταλγία