Άρεσε η προτεραία κατάσταση….

Υπάρχουν εδώ στο Αγρίνιο ορισμένοι που τρώνε φρίκη ακόμη και για μικροπράγματα… Βάλε με το νου σου πως αντιδρούν στα σημαντικά.

Πριν ενάμισι περίπου μήνα είδαμε συνεργεία της Περιφέρειας να πραγματοποιούν εργασίες καθαρισμού από το κόμβο του Παναιτωλίου μέχρι την είσοδο της πόλης. Κάτι που ειρήσθω εν παρόδω είχε πολλά χρόνια να γίνει. Στο πρόσφατο παρελθόν, επί Κατσιφάρα, ο Δήμος Αγρινίου είχε δείξει την ενόχλησή του για την ελλιπή συντήρηση της εθνικής οδού στην είσοδο της πόλης. Τώρα που η Περιφέρεια, λόγω Φαρμάκη, έδειξε το στοιχειώδες ενδιαφέρον για την δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Δυτικής Ελλάδας, κάποιοι ενοχλούνται… Ίσως να τους άρεσε η προτεραία κατάσταση….

Μάλιστα αυτές τις μέρες ο δήμος Αγρινίου βλέποντας την καλή θέληση της Περιφέρειας σωστά πράττοντας είπε και αυτός να συνδράμει και ανέλαβε να κόψει τα χορτάρια στη νησίδα της Εθνικής Οδού από τον κόμβου του Αγίου Δημητρίου μέχρι τον κόμβο του ΔΑΚ Αγρινίου.

Αλλά υπάρχει και η άλλη άποψη που λέει πως ο καθ’ύλην αρμόδιος δεν πρέπει να κάνει τίποτα και να τα κάνει όλα ο δήμος. Ακόμη και αυτά που δεν είναι στην αρμοδιότητά του.